Ένας βαθμός ακόμα και στέφεται πρωταθλήτρια η Ρόδος


 Ένας και μοναδικός βαθμός χωρίζει από σήμερα τη Ρόδο από την τυπική επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες. Ο Κλεάνθης ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής, έβαλε δύσκολα στα «ελάφια», ωστόσο τα τελευταία βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη με 2-1, συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους.

Η ομάδα του Σάκη Δέδε προηγήθηκε πριν καλά καλά συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό. Ο Καντιμοίρης σημάδεψε με βαθιά μπαλιά τον χώρο πίσω από τους αμυντικούς, ο Μπίσα βγήκε στην πλάτη τους και με άψογο τελείωμα, έγραψε το 0-1.
Ο Κλεάνθης απάντησε στο 30’ με εύστοχο πέναλτι του Ευγενικού, το οποίο κέρδισε ο Κόκα σε χέρι του Καμπούρη.
Το δεύτερο γκολ που κυνήγησε η Ρόδος ήρθε στο 55’ με κεφαλιά του Λαζάρου, μετά από σέντρα του Μπίσα.
Μέχρι το τέλος του αγώνα η Ρόδος έλεγξε τον ρυθμό σ’ ένα σχετικά χαμηλό τέμπο και δεν απειλήθηκε παρά μόνο στο 74’, όταν το σουτ του Μπερετούλη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ράντζα.
Οι φιλοξενούμενοι… ισοφάρισαν τα δοκάρια στο 85’ με τον Ρίκκα, που σημάδεψε από μακριά το οριζόντιο.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κάζας (Λάζος, Σαρρής).
Οι συνθέσεις:
Κλεάνθης
Σαμολαδάς, Μπερετούλης, Καβουκλής, Μπαούρης, Ευγενικός, Κορκίδας, Χαριτάκης, Πελάκης (74’ Χατζησάββας), Κόκα (87’ Θανάρι), Ατσίδης, Αρίφι (65’ Γιαννίκος)
Ρόδος
Ράντζα, Καντιμοίρης, Καμπούρης (51’ Δημητριάδης), Σουλάι, Κρητικός (46΄Λαζάρου), Τριχάκης, Ρίκκα, Αμανατίδης (68’ Νάκα), Κιοσέογλου (88’ Αλιμερκάι), Τσουλάκος, Μπίσα