Τελικός για τον… άνετο Διαγόρα

Χωρίς να… ζοριστεί ιδιαίτερα, ο Διαγόρας επικράτησε άνετα με 4-0 του ΔΙ.ΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Δωδεκανήσου όπου θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Καλυθιών.

Στο 13′ ο Πινιώτης κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του από τον Μαριά μέσα στην περιοχή και ο Χατζησάββας έκανε το 1-0 από τα έντεκα βήματα.

Στη επανάληψη ο Διαγόρας ήταν πιο αποτελεσματικός και όχι μόνο “καθάρισε” την πρόκριση, αλλά έδωσε και διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση του.

Στο 57′ ο Χατζησάββας πάσαρε στον Γεωργίου που με προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και στο 76′ ο ίδιος παίκτης με ωραίο σουτ έγραψε το 3-0 για την ομάδα του.

Το σκορ “έκλεισε” ο Τσαγκάρης με εντυπωσιακό σουτ στο 89′ για το τελικό 4-0.

Διαγόρας: Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Χατζησάββας (72’ Τσαγκάρης), Καρπαθάκης, Γλυνός, Δήμας (77’ Μπαξεβάνος), Γεωργίου (46’ Αντωνίου), Πινιώτης (61’ Γιώργου)

ΔΙ.ΑΣ: Τσαραπατσάνης, Μαριάς, Ιωαννίδης, Μαργαρίτης (80’ Πης), Φονσέκα, Χατζησουλεϊμάν, Βλαντιμίροφ, Θωνιάτης (80‘ Συνεσίου), Μπεκιρλάρι (70’ Χρήστος Χατζηφούντας), Χατζηβασίλης (60’ Δρόσος), Μποϊλής