Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος: Φορτωμένος μετάλλια και γεμάτος όνειρα!


Με τις αποσκευές του γεμάτες μετάλλια, που κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημαη Άρσηςη Βαρών, έρχεται στη Ρόδο, για να περάσει τις μέρες του Πάσχα, ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Ο νεαρός ταλαντούχος αθλητής ήταν απολαυστικός στη διοργάνωση των Ιωαννίνων και πέτυχε επιδόσεις, που του επιτρέπουν να ονειρεύεται διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων, που είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος του!
Στην κατηγορία των εφήβων, ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ στο αρασέ (134 kg), στο ζετέ (170 kg) και στο σύνολο (304 kg) και οι ίδιες επιδόσεις τον κατέταξαν δεύτερο στην κατηγορία των νέων ανδρών και τρίτο στην κατηγορία των ανδρών.
Συνολικά, ο 18χρονος αρσιβαρίστας κατέκτησε έξι ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, που έρχονται να προστεθούν σε προηγούμενες επιτυχίες του και δείχνουν πως οι δυνατότητές του δεν έχουν ταβάνι.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών, τους προπονητές του Οδυσσέα Δήμα και Στηβ Μαγούλα και εννοείται την οικογένειά του, η οποία αποτελεί από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής του με το άθλημα υπερπολύτιμο στήριγμα.