Από τη Ρόδο στο «Καμπ Νου» αύριο οι δύο κολλητοί!

Στη Ρόδο αντάμωσαν, για πολλοστή φορά, ο διεθνούς φήμης Ολλανδός διαιτητής Μπιόρν Κάιπερς και ο κορυφαίος Έλληνας διεθνής διαιτητής, Τάσος Σιδηρόπουλος, οι οποίοι αφού τα είπαν από κοντά, επ’ ευκαιρία των διακοπών του πρώτου στο νησί, θα μπουν σήμερα Τρίτη παρέα στο αεροπλάνο προκειμένου να ταξιδέψουν στη Βαρκελώνη, όπου τους περιμένει την Τετάρτη κοινή αποστολή! Ο Κάιπερς ορίστηκε από την UEFA να σφυρίξει τον ημιτελικό του «Καμπ Νου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Λίβερπουλ και θα έχει στο πλευρό του τον Σιδηρόπουλο, που θα εκτελέσει χρέη τέταρτου διαιτητή!
Ο Μπιόρν Κάιπερς είναι λάτρης της Ρόδου, συνδέεται με στενή φιλία με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και αύριο θα είναι μία από τις λίγες φορές που οι δύο «κολλητοί» θα βρεθούν μαζί στο… καθήκον και μάλιστα σ’ ένα σούπερ ματς, το οποίο αναμένεται να καθηλώσει τους λάτρεις του ποδοσφαίρου απανταχού της γης.

 Σημειώνεται ότι η πρακτική της UEFA είναι να ορίζει πρώτους διαιτητές από πρωταθλήματα που χρησιμοποιούν ήδη το VAR, όπως είναι για παράδειγμα το ολλανδικό, για αυτό λοιπόν ο Σιδηρόπουλος αξιοποιείται κυρίως ως τέταρτος.

Υπενθυμίζεται ότι η τεχνολογία VAR εισήχθη για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη φάση των «16» της τρέχουσας διοργάνωσης.