Πανέτοιμος ο Διαγόρας για το πρώτο μεγάλο βήμα


Την προετοιμασία του για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια των μπαράζ ανόδου στη Football League κόντρα στην Καλαμάτα, την ερχόμενη Τετάρτη στο Δημοτικό Στάδιο, κορυφώνει ο Διαγόρας και ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει κάθε λόγο να αισιοδοξεί, καθώς τα πάντα στην ομάδα δείχνουν ιδανικά. 

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν, οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο καθημερινό πρόγραμμα δουλειάς και δείχνουν απόλυτα έτοιμοι για το καθοριστικό πρώτο ματς με τη «Μαύρη Θύελλα».
Την ίδια στιγμή, η διοίκηση του «Γηραιού» προσπαθεί να κινητοποιήσει τον κόσμο και απευθύνει έκκληση όχι μόνο προς τους φίλους του Διαγόρα, αλλά και προς όλους τους Ρόδιους φιλάθλους να σπεύσουν την Τετάρτη στο στάδιο και να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει το μεγάλο βήμα ανόδου.
Τα μηνύματα που λαμβάνει είναι ενθαρρυντικά και είναι σίγουρο, πως η ομάδα θα αισθάνεται στις πλάτες της την αύρα της έδρας.
Ξεχωριστή είναι η νότα που θα δώσει η νέα γενιά, καθώς η διοίκηση του Διαγόρα δίνει στα παιδιά των ακαδημιών του νησιού τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με την Καλαμάτα δωρεάν.