Μέρα που η ΑΕ Λέρου θα θυμάται για πάντα!

Χαραγμένες στις μνήμες των ανθρώπων της ΑΕ Λέρου θα μείνουν οι όμορφες στιγμές που απόλαυσαν χθες, στο πλαίσιο της φιέστας τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας και την άνοδο στα «σαλόνια» του τοπικού.
Η αυλαία της εκδήλωσης άνοιξε με το εσωτερικό δίτερμα των ακαδημιών της πρωταθλήτριας, για να ακολουθήσει το φιλικό παιχνίδι με τον Καλυμνιακό, που έκανε το ταξίδι για να μοιραστεί τη χαρά των Λεριών.
Τα βλέμματα των πάντων ήταν καρφωμένα, από την πρώτη στιγμή, στον Γιώργο Καραγκούνη. Ο μεγάλος αρχηγός της Εθνικής ομάδας δεν κουράστηκε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγάζει φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους φίλους του ποδοσφαίρου, ενώ στο τέλος απένειμε στους παίκτες της ΑΕΛ τόσο τα μετάλλια, όσο και το κύπελλο του πρωταθλητή!
Ο ίδιος το χάρηκε με την ψυχή του, ενώ συγκινήθηκε ιδιαίτερα, όταν η ΑΕΛ και ο Καλυμνιακός του δώρισαν από μία φανέλα των δύο σωματείων, όπως και τη στιγμή που τον τίμησε με πλακέτα αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλάθλων Παναθηναϊκού της Πάτμου!
Η μέρα έκλεισε με χοροεσπερίδα που διοργάνωσαν οι οικοδεσπότες, παρουσία των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς και πλήθους κόσμου.