Έτοιμη για επιστροφή στο σπίτι και ευχαριστίες στον Διακοφώτη η Σύμη!

Την ηρεμία τους θα ξαναβρούν σύντομα οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας της Σύμης και τα περισσότερα από ογδόντα παιδιά των ακαδημιών της, καθώς όπως δήλωσε σήμερα στον ΤΟΠ FM ο πρόεδρος του συλλόγου και αντιδήμαρχος , Γιάννης Τσουβαλάς, μέχρι το τέλος Ιουνίου αναμένεται να παραδοθεί το ανακαινισμένο γήπεδο του νησιού!
Τα δύο χρόνια ταλαιπωρίας ήταν αρκετά για τους Συμιακούς και όπως υπογράμμισε ο επικεφαλής τους, δεν θα τα κατάφερναν, αν δεν βρισκόταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, τόσο οικονομικά, όσο και σε μία σειρά από πρακτικά ζητήματα καθημερινότητας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, τον οποίο και ευχαριστούν από καρδιάς. Οι ίδιες ευχαριστίες απευθύνονται στις ναυτιλιακές εταιρείες Blue Star Ferries και στη Δωδεκάνησος Express.
Το φετινό καλοκαίρι η Σύμη θα αποκτήσει τη δυνατότητα να στήσει το μέλλον της σε νέες βάσεις και όπως τόνισε ο Γιάννης Τσουβαλάς, στο πίσω μέρος του μυαλού του βρίσκεται και η προσπάθεια για άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ο ίδιος δεν δίστασε να εκθειάσει το έργο των συνεργατών του και των προπονητών, το οποίο αποτυπώνεται στην κλήση δύο ποδοσφαιριστών για δοκιμή στον Ατρόμητο Αθηνών και ενός ακόμα στον ΠΑΟΚ.