Δημήτρης Σπανός: «Το γήπεδο στα Πηγάδια τα άλλαξε όλα»

Για την επόμενη σεζόν αρχίζει να προετοιμάζεται ο Ποσειδώνας Καρπάθου και ο γενικός γραμματέας του και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Σπανός, μίλησε σήμερα στον ΤΟΠ Fm για τις βάσεις πάνω στις οποίες θα πατήσει ο σύλλογος, όπως και για το Ποσειδώνιο Κύπελλο, τον ιστορικό θεσμό που θα κάνει ξεχωριστό και το φετινό καλοκαίρι.
«Το γήπεδο τα άλλαξε όλα. Όταν αναλάβαμε, σαν παρέα, το 2010, ο μεγάλος στόχος ήταν αυτός. Η επίτευξή του άλλαξε την ομάδα και τον τρόπο λειτουργίας της», υπογράμμισε ο κ. Σπανός, προσθέτοντας πως ο σύλλογος περιμένει πλέον την εγκατάσταση συστήματος ηλεκτροφωτισμού, που ως έργο έχει ήδη δρομολογηθεί.
Ο Δημήτρης Σπανός επιβεβαίωσε πως η φιλοσοφία του Ποσειδώνα θα παραμείνει η ίδια, με πρώτο ζητούμενο η ομάδα να συνεχίσει να εξελίσσεται και να εδραιώνεται στην κατηγορία και ευχαρίστησε για τη στήριξη όλο το φίλαθλο κοινό, όπως και τους επιχειρηματίες του νησιού, ακόμα και εκείνους της διασποράς, οι οποίοι συνεχίζουν να βοηθάνε από μακριά σε μόνιμη βάση.
Οι τελευταίοι, όπως και αμέτρητοι ακόμα ξενιτεμένοι, θα ξανασμίξουν σύντομα για να χαρούν τη συμμετοχή τους στο Ποσειδώνιο Κύπελλο, το οποίο συνεχίζεται για άλλη μία χρονιά με τη στήριξη της ΕΠΣΔ και του ΣΔΠΔ.
Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας του Ποσειδώνα αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια ώστε ο θεσμός να αναβαθμιστεί και να ξεφύγει από τα στενά όρια της Καρπάθου, με πρώτο βήμα την ένταξή του στο καλεντάρι της ΕΠΟ. Ως προς αυτό βοηθάει ήδη ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης.