Έλαμψαν και οι τέσσερις, με καλύτερους τους Πάνθηρες!

Με μία όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή στο γήπεδο Κοσκινού έπεσε χθες η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ 12, που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αείμνηστου Γιάννη Παυλίδη. Οι εκατοντάδες γονείς που έδωσαν το παρών στις εξέδρες απόλαυσαν δύο όμορφα παιχνίδια, τον μικρό τελικό ανάμεσα στον Φοίβο και το Αρένα, όπως και τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στους Πάνθηρες και τον ΑΕΡΑ.
Τον τίτλο κατέκτησαν οι Πάνθηρες του Νίκου Καρπαθάκη, οι οποίοι επικράτησαν της ομάδας του Μιχάλη Πλύγκου στα πέναλτι με 5-4, ενώ η κανονική διάρκεια του αμφίρροπου αγώνα έληξε στο ισόπαλο 1-1.
Στον μικρό τελικό ο Φοίβος του Λάζαρου Καλημέρη επιβλήθηκε άνετα του μαχητικού Αρένα του Κοσμά Σταματάκη και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Τα παιδιά και των τεσσάρων ομάδων καταχειροκροτήθηκαν θερμά και παρέλαβαν τα κύπελλα και τα μετάλλιά τους από τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης Γιάννη Μικρόπουλο, τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Μιχάλη Αδαμάκη, το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ Νίκο Άγα, καθώς και από το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Μπάμπη Λάμπρου.
Τα δύο παιχνίδια διηύθυνε ο διαιτητής Σπύρος Τσέτσος και τα κάλυψε ο ιατρός Ευάγγελος Παπαοικονόμου.