Ένα από τα όνειρα της Ρόδου γίνεται πραγματικότητα!

Τη χαρά της για την εξασφάλιση ενός ιδιαίτερα σημαντικού κονδυλίου, που της επιτρέπει να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων που της έχουν παραχωρηθεί, εκφράζει η Ρόδος. Η ανακοίνωσή της:
“Μεγάλη επιτυχία του Δήμου Ρόδου και της ομάδας μας.

Με απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Τεχνικών Αθλητικών Έργων και Υποδομών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού , εξασφαλίστηκαν 322.580.65 (πλέον 77.419.35 ΦΠΑ ) για τη ” Δημιουργία γηπέδων 5×5 , αποκατάσταση κτιρίου αποδυτηρίων και νέα περίφραξη προπονητηρίου Αγίων Αποστόλων “.
Είναι γνωστό ότι αυτά τα γήπεδα είχαν παραχωρηθεί στην ομάδα της Ρόδου, για προπονητήριο και μετά από ενέργειες του Δημάρχου κ. Χατζηδιάκου , σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας μας , το προπονητήριο θα είναι σύντομα πραγματικότητα.

Χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Χατζηδιάκος, αναφέρει για τη σύμφωνη γνώμη του υπουργείου για τη χρηματοδότηση των αθλητικών έργων σε Αγίους Αποστόλους και Ιαλυσό.

“Ανταποκριθήκαμε σε κάθε πρόσκληση επενδυτικού προγράμματος, και εξασφαλίσαμε αναγκαίους πόρους, για την βελτίωση μεταξύ άλλων και βασικών αθλητικών υποδομών του Δήμου μας , που είναι σημαντικές για την ποιότητα ζωής των πολιτών μας και τη στήριξη των τοπικών αθλητικών συλλογών ( Ρόδος, Ιάλυσος) που αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες “.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του ΑΣ ΡΟΔΟΣ, ευχαριστούν τον κ. Χατζηδιάκο , γιατί επιτέλους κάποιος έδωσε σημασία στην πρώτη ομάδα του νησιού μας !”