Ενθουσιασμός, θετική ενέργεια και όνειρα στην «πρώτη» της Ρόδου!

Χρόνια είχε να ζήσει η ομάδα της Ρόδου μία «πρώτη» με τόσο κόσμο, τόσο ενθουσιασμό και τόσο παλμό.
Στο Δημοτικό Στάδιο έγινε χθες αργά το απόγευμα ένας μικρός χαμός που θύμιζε κάτι από επίσημο αγώνα. Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της «Κακιάς Σκάλας» καλωσόρισαν τους παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές της αγαπημένης τους ομάδας με συνθήματα και καπνογόνα, τη δική τους ξεχωριστή «πινελιά» έδωσαν οι ακαδημίες του συλλόγου, που εκπροσωπήθηκαν από παράγοντες και μικρούς αθλητές, ενώ το παρών έδωσαν οι αθλήτριες της νεοσύστατης ομάδας βόλεϊ της Ρόδου, οι οποίες καταχειροκροτήθηκαν.
Μετά τον καθιερωμένο Αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο πατήρ Χρήστος της ενορίας του Αγίου Παντελεήμονα, ο πρόεδρος των «ελαφιών», Αντώνης Μαρτίνης, ευχήθηκε στους πάντες μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν, δήλωσε χαρούμενος για την ενθουσιώδη παρουσία, μετά από χρόνια, τόσου κόσμου που δίνει στην ομάδα με το «καλημέρα» τη θετική ενέργεια που χρειάζεται και απευθυνόμενος στον προπονητή Νίκο Κουρμπανά, του ζήτησε να οδηγήσει τη Ρόδο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Football League 2.
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της προετοιμασίας, από την οποία απουσίασε ο Πέεφ (έρχεται σήμερα), καθώς και ο Σταμάτης Καντιμοίρης.
Σημειώνεται, πως στη χθεσινή συγκέντρωση τον Δήμο Ρόδου εκπροσώπησε ο Σάββας Καλαθενός και την ΕΠΣΔ ο Μιχάλης Αδαμάκης.
Τέλος ο Κιοσέογλου
Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της Ρόδου με τον Τάσο Κιοσέογλου. Παρότι η ανανέωσή της είχε ανακοινωθεί, στην πορεία τα πράγματα «στράβωσαν», με τη διοίκηση να ανακοινώνει τα ακόλουθα:
«Λόγω ασυμφωνίας στους όρους του συμβολαίου λύθηκε η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Κιοσέογλου. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια».