Καλή πρώτη εντύπωση από Άρη και Κατταβιά

Το γκολ του Μανώλη Ευγενικού στο 66’, με άψογο τελείωμα μετά από έξοχη μπαλιά του Ανδρέα Χατζηλιόντα, έκανε τη διαφορά στο χθεσινό φιλικό του Αρχαγγέλου ανάμεσα στον Άρη και την Κατταβιά, που ήταν και το πρώτο του προγράμματος προετοιμασίας των δύο ομάδων.

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών ήταν αναπόφευκτα βαριά λόγω της σκληρής δουλειά των τελευταίων ημερών, η ζέστη δοκίμασε περαιτέρω τις αντοχές τους, παρόλα αυτά όμως ο Γιώργος Σάββενας και ο συνεργάτης του Μανώλη Φραντζή, Γιώργος Μυλωνάς, είδαν πράγματα που τους άρεσαν. Το ίδιο και ο αρκετός κόσμος που παρακολούθησε το φιλικό.
Ο νικητής του φιλικού Άρης παρουσίασε ένα καλό δείγμα των μεγάλων του δυνατοτήτων στο δεύτερο μέρος, στο διάστημα που βρέθηκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο τα περισσότερα από τα «βαριά χαρτιά» του, δεδομένου πως ο Γιώργος Σάββενας πειραματίστηκε σε σχήματα «ανακατεύοντας» ενδεκάδες, ενίοτε και θέσεις.
Σε καλό δρόμο έδειξε να βρίσκεται και η Κατταβιά. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν συμπαγής, είχε συνοχή στις γραμμές της και καλές συνεργασίες.
Σημειώνεται, πως το φιλικό παρακολούθησε ο Χρήστος Αμανατίδης, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» του Αρχαγγέλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θωμάς Πατσιόπουλος.
Οι συνθέσεις:
Άρης :Καραγιάννης, Πομπού, Καλοπήτας, Παρδαλός, Ευαγγελίδης, Δημητριάδης, Κοντόγιαννος, Λαμπριανός, Δημητριάδης Ν., Παπαοικονόμου, Μάλλιος, Δημητριάδης Π.
Έπαιξαν και οι: Βαρέλης, Χατζηλιόντας, Ευγενικός, Γαϊτάνος, Μαγιόγλου, Χότζα, Γιακουμάκης, Στάτης, Καπιτάνος και Σφυριαλλάς
Κατταβιά :Παπαβεργής, Παγκράτης, Κονόμι, Δράμης, Σαλαμαστράκης, Κατσαρής, Νασόπουλος, Ντούπης, Μαριεττάκης, Στεργιόπουλος, Διακάκης
Έπαιξαν και οι: Τσουρούτης, Πάπα, Κυπριώτης, Αυγέρης, Κρίκης, Αεράκης και Ζαγκότσης