Μέρα χαράς και διοικητική ενίσχυση για τη Ρόδο

Μέρα χαράς είναι η σημερινή για την αθλητική οικογένεια του Α.Σ. Ρόδος, καθώς στις 7 το απόγευμα θα αρχίσει να λειτουργεί η νέα λέσχη της, στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Κλαυδίου Πέππερ, στο πάρκο του Αγίου Δημητρίου.

Ο χώρος ανακαινίστηκε πλήρως, θα στεγάσει τα γραφεία όλων των τμημάτων του συλλόγου, ενώ τα επίσημα εγκαίνιά του θα γίνουν το τριήμερο 29, 30 και 31 Αυγούστου, από τον απερχόμενο δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο.

Η διοίκηση της Ρόδου θα τον τιμήσει τόσο για την παραχώρηση του χώρου, όσο και για τη χρηματοδότηση με 400.000 ευρώ των εγκαταστάσεων του γηπέδου των Αγίων Αποστόλων, που παραχωρήθηκαν στα «ελάφια».

Όπως ανακοίνωσε το σωματείο, κατά το παραπάνω τριήμερο θα διοργανωθούν διάφορες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις από συλλόγους και σωματεία του νησιού στο πλαίσιο ενός Φεστιβάλ Νεολαίας, που σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ρόδου «Εμμανουήλ και Μαίρης Σταματίου», θα καθιερωθεί σε ετήσια βάση.

Διοικητική ενίσχυση

Τον δικηγόρο Δημήτρη Αντώνογλου καλωσόρισε στις τάξεις της η διοίκηση της Ρόδου: «Η διοίκηση του Α.Σ ΡOΔΟΣ καλοσωρίζει στις τάξεις της, το δικηγόρο Δημήτρη Αντώνογλου. Ευχόμαστε καλή συνεργασία και να βοηθήσει τη Ρόδο μας , για να πετύχει τους στόχους της».