Ρόδος: Ματαίωση φιλικού λόγω… στοιχηματατζήδων!

Ε αυτό μάλλον δεν ξανάγινε. Ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας και ρουτίνας, ανάμεσα σε ομάδα τοπικού και άλλη μία Γ’ Εθνικής, να μπαίνει σε… κουπόνι στοιχήματος και να ματαιώνεται κακήν κακώς!

Η Ρόδος επρόκειτο να αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα στον Αρχάγγελο κόντρα στον Άρη και όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, επιλέγει να περάσει το απόγευμά της με οικογενειακό δίτερμα, καθώς οι άνθρωποί της πληροφορήθηκαν την χρησιμοποίηση του αγώνα από διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία. Όπως λένε, ο Νίκος Κουρμπανάς σκόπευε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές με ό, τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για το- ούτως ή άλλως αδιάφορο- τελικό αποτέλεσμα και προκειμένου να μην εμπλακεί η ομάδα σε… περίεργα και πονηρά σενάρια, κρίθηκε σκόπιμο το φιλικό να ματαιωθεί.

Η ανακοίνωση:

«Οι στοιχηματζήδες δεν κατάλαβαν με ποιους έμπλεξαν! Η σημερινή μας απόφαση είναι να μην διεξαχθεί ο φιλικός με τον Άρη Αρχαγγέλου και χαλάει τη σούπα τους! Ένας φιλικός αγώνας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας μας, έγινε σημείο …αναφοράς στο ΒΕΤ365! Γι αυτό, ο αγώνας δεν γίνεται και με τις αποδόσεις εμείς θα κάνουμε πλάκα στους στοιχηματζήδες…

Αντί για τον φιλικό με τον Αρη Αρχαγγέλου η ομάδα μας θα κάνει οικογενειακό δίτερμα στο Δημοτικό στάδιο..».