Νέα δυνατή προσθήκη για τη Ρόδο, αύριο τα εγκαίνια του πολυχώρου της

 Σε περαιτέρω θωράκιση της μεσαίας γραμμής της προχώρησε η Ρόδος, η οποία απέκτησε τον 25χρονο πρώην αμυντικό μέσο της Καλαμάτας, Παντελή Αντωνιάδη. 

Η νέα κίνηση εντάσσεται στην προσπάθεια των «ελαφιών» να προλάβουν μία πιθανή εμπλοκή στην παραμονή των Πέεφ και Μίλιτς, οι οποίοι έχουν πρόβλημα με τη νομιμοποίηση των εγγράφων τους. Η ανακοίνωση της μεταγραφής:
«Ο Παντελής Αντωνιάδης έχει γεννηθεί στις 23 Μαρτίου του 1994. Έρχεται από την ομάδα της Καλαμάτας που συμμετείχε πέρυσι. Γεννημένος στη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε από την Κ17 του Άρη και έφθασε μέχρι την ανδρική ομάδα παίζοντας και στη Super League την αγωνιστική περίοδο 2012 – 2013. Ήταν η χρονιά που κλήθηκε και στην Εθνική ομάδα Νέων της χώρας μας. Πέρασε επίσης από τον Καμπανιακό, τον Αιγινιακό και τον Κισσαμικό. Είναι ένας παίκτης που παίζει στη θέση του αμυντικού χαφ. Χαιρετίζουμε την άφιξη του στη Ρόδο και ελπίζουμε να συμβάλει από την πλευρά του στην επίτευξη του στόχου της ομάδας μας».
Αύριο τα εγκαίνια, ευχές στον Γεωργίου
Για τα αυριανά εγκαίνια του Πολυχώρου Νεολαίας και Άθλησης στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου προετοιμάζονται στη Ρόδο. Η ανακοίνωση:
«Αύριο στις 7 μμ. τα συστεγαζόμενα σωματεία της ΡΟΔΟΥ και του ΑΟ Σταματίου θα κάνουν τα εγκαίνια του Πολυχώρου Νεολαίας και Αθλησης στη συμβολή των οδών Καισαρείας και Κλαυδίου Πέππερ στον Αγιο Δημήτρη. Με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων που είχαν ερημωθεί, ο κάθε Ροδίτης μπορεί να δει πώς δόθηκε ζωή σε έναν χώρο και πώς με την συμβολή των δυό σωματείων η πόλη απέκτησε ένα ακόμη σημείο αναφοράς για αθλητικές εκδηλώσεις. Από τη Ρόδο ανακοινώνεται πως στα τμήματα Κ6 και Κ8 γίνονται δεκτά κορίτσια αντίστοιχων ηλικιών που θα διδαχθούν ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση των τεχνικών των Ακαδημιών μας. Η διοίκηση της ΡΟΔΟΥ θέλει να ευχηθεί στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Ακη Γεωργίου ΒΙΟ ΑΝΘΟΣΠΑΡΤΟ και από σήμερα που ξεκινά η έγγαμη ζωή του, να συνεχιστούν οι επιτυχίες και τα όνειρα του, να πραγματοποιηθούν όλα…».
Συγχαρητήρια στους νέους φοιτητές
«Τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, συγχαίρει με ανακοίνωσή της η Ρόδος:
Η Ρόδος θέλει να συγχαρεί όλες και όλους τους Ροδίτες που πέρασαν σε Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Πιστεύοντας πως όλοι οι νέοι φοιτητές ήταν και θα είναι κοντά στην ομάδα μας, κρίναμε σκόπιμο το συγχαρητήριο αυτό να μην απευθύνεται μόνο στα παιδιά των Ακαδημιών μας που πέτυχαν αλλά σε όλες και όλους τους μελλοντικούς επιστήμονες. Ευχόμαστε οι επιτυχίες τους να είναι πολλές για να πάει ο τόπος μας μπροστά με τη βοήθεια τους…».