Το ταξίδι ξεκινάει…και σας θέλουμε όλους δίπλα μας

“Αγαπητοί συγχωριανοί, η ομάδα του χωριού μας και όλο το Δ.Σ. συνεχίζουν να τακτοποιούν ολες τις διαδικασιες ώστε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα της ποδοσφαιρικής σεζόν η οποία ξεκινάει στις 14 Σεπτεμβρίου (προετοιμασία) ενώ το πρωτάθλημα αρχίζει στις 21 Οκτωβρίου.
Ως νεοσύστατη ομάδα, η αποστολή μας είναι δύσκολη και τα έξοδα πολλά, αφού ουσιαστικά αρχίζουμε από το μηδεν, για τον λόγο αυτό, θα θέλαμε να μείνετε δίπλα μας και να συνεχίσετε να μας στηρίζετε, σας υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας εξακολουθούν να πωλούνται από τα μέλη του Δ.Σ. σε πολύ χαμηλή τιμη, κάθε αγορά εισιτηρίου είναι μεγάλη βοήθεια για μας.
Επίσης, ίσως για πρώτη φορά μετά τα πρώτα χρόνια από την ίδρυση της ομάδας θα συμμετάσχουν τόσα παιδιά από το χωριό, για την ακρίβεια 13 παικτες, πρόθεση μας είναι η ομάδα να ξεκινάει από όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά του χωριου, τα οποία όμως θα πρέπει να δείξουν ότι θέλουν να αγωνιστούν και στην πράξη μέσα από τις προπονήσεις και την συμπεριφορά τούς, επίσης οι ίδιοι είναι που πρέπει να ενσωματώσουν στην ομάδα και στην παρέα που δημιουργείται τους παίκτες που δεν είναι από την Ιστριο αλλά θέλουν να αγωνιστούν στην ομάδα γιατί βλέπουν ότι κάτι καλό χτίζεται, άλλωστε το ίδιο θεωρούμε ότι έχουμε καταφέρει και με τον προπονητή μας Γιάννη Μάλτα και νιώθουμε τυχεροί που τον έχουμε μαζί μας.
Θέλουμε σε κάθε αγώνα, να βλέπουμε όσο το δυνατόν περισσότερους Ιστριενους στο γήπεδο, ανδρες, γυναίκες και παιδια, θέλουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας και την συμπεριφορά μας εντός και εκτός γηπέδου να γίνουμε παράδειγμα για τα νέα παιδιά. Οι εντός εδρας αγώνες μας φέτος θα διεξάγονται στο γήπεδο του Καρακονερου, ωστόσο, μεγάλος στόχος της διοίκησης μας είναι να ολοκληρωθεί το γήπεδο στην Ιστριο, για τον λόγο αυτό θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια ευελπιστώντας πως στο τέλος με την βοήθεια των τοπικών φορέων η ομάδα μας θα αποκτήσει το δικό της γήπεδο, κάτι το οποίο θα συμβάλλει και στην ανάπτυξη του χωριού μας.
Το ταξίδι ξεκινάει…και σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Καγιας