Επετειακή φανέλα 70 χρόνων από τον Άγιο Γεώργιο!

Το έτος που διανύουμε, ο Άγιος Γεώργιος Μαλώνας “κλείνει” 70 χρόνια ζωής και η διοίκηση του συλλόγου δημιούργησε μια επετειακή φανέλα για τους φιλάθλους της.

Η συγκεκριμένη δεν αποτελεί τη νέα εμφάνιση της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020 την οποία θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια, αλλά σκοπός της είναι να βρεθεί στην “συλλογή” κάθε φίλου της ομάδας.

Η τιμή της ανέρχεται στα 50 ευρώ για την ενίσχυση του σωματείου και στόχος είναι κάθε Μαλωνίτης να έχει το συγκεκριμένο ενθύμιο της ομάδας που έχει γράψει τη δική της ιστορία και μεταξύ άλλων κατέκτησε δύο κύπελλα Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας παρουσιάζει την επετειακή φανέλα της ομάδας μας, με αφορμή την συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση της. Η φανέλα κοστίζει 50 ευρώ και κάθε φίλος μπορεί να την παραλάβει μέσω του προέδρου ή των μελών της διοίκησης του συλλόγου. Η συγκεκριμένη φανέλα δεν θα είναι η επίσημη της νέας σεζόν που θα φοράνε οι ποδοσφαιριστές μας, αλλά αποτελεί ένα συλλεκτικό ενθύμιο που αξίζει κάθε φίλος της ομάδας μας να έχει στην συλλογή του.