Σούπερ πρόκληση και πολύτιμοι υποστηρικτές για τον Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο

Για τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, το οποίο θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στη Ρουμανία, προετοιμάζεται ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

Ο 19χρονος Ρόδιος αθλητής θα διαγωνιστεί στην κατηγορία των 89 κιλών με άλλους 23 αρσιβαρίστες από την Αρμενία, την Πολωνία, τη Λευκορωσία, τη Λετονία, τη Βουλγαρία, την Ιταλία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Γεωργία, τη Γερμανία, την Τουρκία τη Γαλλία, την Τσεχία, τη Βόρεια Μακεδονία, τη Φινλανδία, την Κροατία και το Ισραήλ, έχοντας ως στόχο να βελτιώσει τις ατομικές του επιδόσεις, να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί και να επιβεβαιώσει τη σταθερά ανοδική πορεία του.

Στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου βρίσκεται από την πρώτη στιγμή, ως χορηγός και πολύτιμος συμπαραστάτης, η οικογένεια Λυμπέρη, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Ialysos Bay. Οι κύριοι Στέφανος Λυμπέρης, Μιχαήλ Ταμπακιανός και η κυρία Αγγελική Λυμπέρη παρέχουν στον πρωταθλητή μας κάθε δυνατή βοήθεια και ο ίδιος τους ευχαριστεί από καρδιάς, υποσχόμενος να ανταποδώσει με μία καλή παρουσία στην προσεχή διοργάνωση.