Οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 στην Παλλήνη με τον Παλληνιακό

Οι παίκτες της Ρόδου, δεν εντυπωσίασαν με την απόδοση τους, ωστόσο, ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και με λίγη προσοχή θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το «διπλό» που ήταν και το ζητούμενο. Η Ρόδος κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει αλλά οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι σε μια ομάδα που ήταν ικανή να κάνει τη ζημιά αν της δινόταν η ευκαιρία.


Στο 21’ ο Ραχήμ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι (άουτ).
Στο 25’ ο Χατζησάββας έκανε σουτ όμως η μπάλα κόντραρε πάνω στον Ελ Γκαμάλ.


Στο 44’ ο Μπουντόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού.


Στο 54’ο Μπίσα από αριστερά έκανε πλασέ αλλά και πάλι ο Τσάκαλος απόκρουσε.


Στο 56’ ο Νικολόπουλος έκανε σέντρα και ο Μπουντόπουλος πλάσαρε από κοντά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.


Στο 64’ ο Ραχήμ έκανε σουτ όμως ο Τσάκαλος απόκρουσε.


Στο 93’ ο Βλάχος μπήκε επικίνδυνα από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ αλλά ο Πίκτας ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.

Διαιτητής Κατοίκος (Αδαμόπουλος, Τσολακίδης) από τον Σύνδεσμο της Αθήνας

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσάκαλος, Λάζαρης, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Αγγελίνας (81’ Σπίνος), Κότσι (93’ Ντόκος), Δημογιάννης, Κασάπης (58’ Κυριόπουλος), Κοβάνης, Δημητρακόπουλος (56’Τριφιάτης).

ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Παπαθανασίου (90’ Τριχάκης), Νικολόπουλος, Σούλης, Κανταρτζής, Μισέλ, Αντωνιάδης (48’ Δελαπόρτας), Μπουντόπουλος, Χατζησάββας (67’ Βουργουντζής), Μπίσα, Ραχήμ.