O Α.Ο Πυλίου επικράτησε με 3-0 του Κλεάνθη

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Πυλίου επικράτησε με 3-0 του Κλεάνθη Παραδεισίου και έκανε έτσι το 3/3 στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Μπεκιρλάρι, Χατζηβασίλης και Βλαντιμίροφ οι σκόρερ της ομάδας του Δημήτρη Χρυσόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απ’ την αρχή έψαξαν απ’ τα πλάγια να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα του Κλεάνθη Παραδεισίου. Μπεκιρλάρι και Δρόσος απείλησαν με τον Ηλία να κρατάει το μηδέν και στις δύο περιπτώσεις ενώ το ίδιο έκανε και στο 28’ όταν από σέντρα του Μπεκιρλάρι απ’ τα δεξιά, ο Στεφανίδης πήρε την κεφαλιά με τον Ηλία να αποκρούει και την μπάλα στην συνέχεια να καταλήγει στο δοκάρι.

Από εκείνο το σημείο και μετά δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις αφού ο Α.Ο Πυλίου δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι του και προσπαθούσε κυρίως με μακρινά σουτ να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν απ’ την αρχή αποφασισμένοι να σκοράρουν γρήγορα και αφού απείλησαν δύο φορές με τον Δρόσο, με τον Ηλία στην πρώτη φάση να κρατά εντυπωσιακά την ομάδα του στην συνέχεια ο Μπεκιρλάρι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαργαρίτη ήταν αυτός που πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηλία.

Απ’ το γκολ και μετά ο Α.Ο Πυλίου δημιούργησε και άλλες φάσεις, στον 66’ ο Ηλίας σταμάτησε τον Στεφανίδη και στο 69’ ο Χατζηβασίλης έκανε το 2-0 όταν ο Νικήτας έκανε την σέντρα με την μπάλα να περνά από όλους και τον αμυντικό των γηπεδούχων να σπρώχνει την μπάλα στην εστί του Ηλία.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΑΟΠ «κλείδωσε» τη νίκη με τον Βλαντιμίροφ με πλασέ έξω απ’ την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό σκορ αφού στα λεπτά που απέμειναν ο Γιώργος Κεφαλιανός έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης είχε διάθεση απ’ την αρχή του παιχνιδιού, προσπάθησε να βάλει φαντασία στο παιχνίδι των γηπεδούχων και ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Ο Πέτρος Χατζηβασίλης δεν είχε ιδιαίτερη πίεση στα μετόπισθεν ωστόσο έδειξε διάθεση, ειδικότερα όταν πέρασε σαν δεξί μπακ και κατάφερε παράλληλα να σκοράρει κάνοντας το 2-0.

Χωρίς πρόβλημα οι Κακουλίδης, Πατσιαούρας και Φραγκιαδάκης.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου: Μιχαλάκης, Συντιχάκης, Κεφαλιανός Μ., Νικήτας, Χατζηβασίλης, Γεωργιάδης, Μπεκιρλάρι (72’ Κεφαλιανός Γ.), Μαργαρίτης (74’ Συνεσίου), Στεφανίδης (81’ Λαμάι), Βλαντιμίροφ, Δρόσος (68’ Μποϊλής)

Κλεάνθης Παραδεισίου: Ηλίας, Τσιγκρήλας, Σαΐτης Α., Πιτσουρδάκης, Γρηγοριάδης, Ποζατζίδης, Σαΐτης Χ., Παπαδόπουλος (63’ Κουτσουμπάρης), Θάνος, Καψαλάκης (65’ Αφεντούλης), Πότσου

giafkasports