Πρόσκληση και Προεπιλογή Μικτής Κ-14&Κ-12 απο την ΕΠΣΔ

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΙΚΤΗΣ Κ-12

Όσα σωματεία επιθυμούν να δηλώσουν αθλητές για τις προπονήσεις προεπιλογής της Μικτής ομάδας Κ-12 μπορούν να συμπληρώσουν το έντυπο προεπιλογής αθλητών Κ-12 (το οποίο βρίσκεται στο πεδίο προκηρύξεις-έντυπα του site της Ένωσης) και να το αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο (e –mail: epsdod@hotmail.com) της Ένωσης ή να το παραδώσουν τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου απευθείας στον Ενωσιακό Προπονητή της Κ-12, κ. Τριχιά Γεώργιο, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣΔ στις 18.30.

Παρακαλούνται όλοι οι προπονητές των ομάδων Κ-12 να παρευρεθούν στη συνάντηση όπου θα συζητηθούν θέματα όπως: 

  • Τρόπος προεπιλογή αθλητών Κ-12.
  • Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά.
  • Προτάσεις -ιδέες προπονητών και ομάδων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΟΔ/ΣΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ Κ-14 

Ο Προπονητής της μικτής Δωδεκανήσου K-14,  κ. Θεοδώρου Θεόδωρος, καλεί για δοκιμαστικές προπονήσεις προεπιλογής της Μικτής ομάδας Κ-14 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 τους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2006 στο αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα το Σάββατο 05 Οκτωβρίου και την Κυριακή 06 Οκτωβρίου στις 09.00 το πρωί με αθλητική λευκή περιβολή (άσπρο σορτσάκι, άσπρη φανέλα, άσπρες κάλτσες).

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχουν στις προπονήσεις οι νεαροί αθλητές είναι να φέρουν μαζί τους την Ατομική Κάρτα Υγείας.