Ο Φίκος θα ανθίσει ξανά

Η εταιρεία,του «Ακταίον» έδωσε δημόσια απάντηση, για τα ανεύθυνα δημοσιεύματα αναφορικά με τον εμβληματικό φίκο και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με γεωπόνους του Δήμου Ρόδου, οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν ότι σύντομα θα ανθίσει πάλι.

Η Ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Μετά απο ανεύθυνα και συκοφαντικά δημοσιεύματα αναφορικά με τον εμβληματικό φίκο του (Το δέντρο «Φίκος Μπέντζαμιν» στα Λατινικά, φυτεύτηκε στις 31 Μαρτίου 1947) θέλουμε να ενημερώσουμε για τα ακόλουθα:

Η εταιρεία μας σε συνεργασία και με την πολυτίμη αρωγή του Δήμου Ρόδου συντηρεί και φροντίζει τον φίκο ακολουθώντας πιστά τις συμβουλές εξειδικευμένων γεωπόνων.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, ο φίκος ακολουθεί συγκεκριμένο κύκλο ανάπτυξης και θα ανθίσει ξανά σύντομα.

Η εταιρεία μας έχει μέχρι σήμερα αποδείξει έμπρακτα την αγάπη της για το μνημείο και διαβεβαιώνει όλους ότι μαζί με το Δήμο Ροδίων τον οποίο ευχαριστεί για τη συμβολή του θα συνεχίσει να διαφυλάσσει την πολιτιστική μας κληρονομιά με τον καλύτερο τρόπο παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες για τους πολίτες της Ρόδου και τους επισκέπτες της. Σεβασμός στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον του Ιστορικού Ακταίον.»