Ηρακλής Μ:Ολική Ανακαίνιση Εγκαταστάσεων-Λύση Συνεργασίας με Παπαδημήτρη

Σε προηγούμενα δελτία είχαμε προαναγγείλει τη σύσταση υγειονομικής επιτροπής με αυξημένες αρμοδιότητες. Η επιτροπή θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για την πιστή εφαρμογή όλων των οδηγιών προς αποφυγή διάδοσης του COVID 19. Η επιτροπή ήδη ξεκίνησε εντατικά την ολική ανακαίνιση αποδυτηρίων για την υγειονομική ασφάλεια αθλητών και ασκουμένων. Επίσης κατασκευάζονται αποχωρητήρια WC. Πέραν του Αντιπροέδρου Εμμανουήλ Κασσανή και Κωνσταντίνου Δελασέρα συμμετέχουν οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών Σάββας Παπαδημήτρης και θεοφάνης Λορέτζος για την πλήρη εφαρμογή των μέτρων εις αυτές. Σημειώνουμε ότι οι εργασίες διεξάγονται με προσωπική εργασία των μελών του Δ.Σ και από διαχρονικούς φίλους. Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες ξεχωρίζει αυτή του Σωτήρη Παπαδημήτρη.

Λύση Συνεργασίας με Παπαδημήτρη

Με μεγάλη λύπη ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο τη λύση συνεργασίας με τον Αρχηγό της Ομάδας μας Εμμανουήλ Α. Παπαδημήτρη. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο επόμενο του σταθμό. Τον ευχαριστούμε για τα όσα προσέφερε στο τόπο μας και στην ομάδα μας. Αφήνει πίσω του σπουδαία επιτεύγματα με την ομάδα ενώ αποτελεί παρακαταθήκη για τους νεότερους αθλητές του χωριού μας.

Ενημέρωση για τις Ανανεώσεις Αθλητών

Σύμφωνα με προηγούμενα ενημερωτικά δελτία έχουμε επισημάνει ότι βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με αρκετούς αθλητές. Ο σχεδιασμός γίνεται συντεταγμένα σύμφωνα με αυστηρές διαδικασίες λειτουργίας που έχει εγκρίνει το Δ.Σ. Μετά το πέρας όλων των συζητήσεων η ομάδα μετεγγραφών και οικονομικού σχεδιασμού θα αναφερθούν λεπτομερώς στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον Πρόεδρο της. Για τούτο λόγο ουδεμία επίσημη ανακοίνωση για παραμονή ή προσθήκη αθλητή δεν έχει πραγματοποιηθεί εκ μέρους μας. Συνεπώς οι εργασίες του επόμενου Διοικητικού Συμβουλίου θα έχουν αποκλειστικό θέμα την έγκριση και επικύρωση όλων των συμφωνιών με αθλητές και λοιπό προσωπικό.