Η Κοιλάδα Πεταλούδων άνοιξε τις πύλες της(φωτορεπορτάζ)


Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε χθες την Κοιλάδα Πεταλούδων Ρόδου, η οποία άνοιξε τις πύλες της για φέτος και είναι έτοιμη να δεχθεί και πάλι επισκέπτες.

Μικροί και μεγάλοι βρήκαν ευκαιρία να κάνουν την κυριακάτικη βόλτα τους σε ένα από τα αγαπημένα αξιοθέατα του νησιού και νααπολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.Μετά τα έργα και τις παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή, καθώς τον προηγούμενο Νοέμβριο είχαν προκληθεί σοβαρές ζημιές από την κακοκαιρία, η Κοιλάδα έχει αλλάξει όψη και είναι ακόμα πιο ελκυστική για τους επισκέπτες της.

Σε ένα απόλυτα αρμονικό και αλλαγμένο τοπίο, εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το αξιοθέατο προσελκύει πάρα πολλούς Ροδίτες, κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά του νησιού.Ειναι γνωστό πως το τοπίο αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε καλοκαίρι και αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από μόνο του είναι το φυσικό του περιβάλλον. Πρόκειται για ένα τοπίο με μεγάλη σημασία καθώς αποτελεί μοναδικό οικοσύστημα με μεγάλο οικολογικό ενδιαφέρον.Να σημειωθεί ότι λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που επικρατεί η είσοδος στην Κοιλάδα Πεταλούδων είναι ελεύθερη για το κοινό μέχρι και το Σάββατο 20 Ιουνίου.

Μ.Θ.