“Βαριά” ευρωπαϊκά ονόματα όρισε η ΚΕΔ στους δεύτερους ημιτελικούς Κυπέλλου

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε Ολλανδούς διαιτητές από την Elite κατηγορία της UEFA, στους δεύτερους ημιτελικούς κυπέλλου.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Άρη και ΑΕΚ ορίστηκε να σφυρίξει ο 37χρονος Ντάνι Μακέλι, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε 4ος, με τον επίσης Ολλανδό, Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

Στο παιχνίδι του “Καραϊσκάκης”, ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ ορίστηκε με από τις πιο έμπειρες ευρωπαϊκές σφυρίχτρες, ο Μπιορν Κάιπερς, με τους Σάντερ φαν Ρέκελ, Έρβιν Ζέινστρα, 4ο τον Τάσο Παπαπέτρου και στο VAR τους Πολ φαν Μπέκελ (Ολλανδός), Ιορδάνη Απτόσογλου.

Δείτε αναλυτικά τους ορισμούς ΕΔΩ

Φέτος ο Κάιπερς διηύθυνε στην Ευρώπη τις αναμετρήσεις Μπενφίκα-Σαχτάρ 3-3 (Γιουρόπα), Ίντερ-Μπαρτσελόνα 2-2, Ερ.Αστέρας-Μπάγερν 0-6, Λιόν-Μπενφίκα 3-1 και Σλάβια Πρ.-Ντόρτμουντ 0-2. Στο παρελθόν είχε βρεθεί στους αγώνες Μάντσεστερ Γ.-Ολυμπιακός 3-0, Σάλκε-Ολυμπιακός 1-0, αλλά και ΠΑΟΚ-Σάλκε 2-3

Ο Μακέλι από την πλευρά του βρέθηκε φέτος στους αγώνες Λίβερπουλ-Ατλέτικο 2-3, Σάλτσμπουργκ-Λίβερπουλ 0-2, Ντόρτμουντ-Ίντερ 3-2, Ολυμπιακός-Μπάγερν 2-3, Ατλέτικο-Γιουβέντους 2-2 και Γιουνγκ Μπ.-Ερ.Αστέρας 2-2. Παλαιότερα είχε σφυρίξει τα παιχνίδια Ριέκα-Ολυμπιακός 0-1, Ολυμπιακός-Μπεσίκτας 1-1, Ολυμπιακός-Ντνίπρο 2-2, Μίντιλαντ-Παναθηναϊκός 1-2 και Αστέρας Τρίπολης-Παρτιζάν 2-0.