ΟΦΙ: Απονομη κυπέλλου και μεταλλίων στους παίκτες

Πραγματοποιήθηκε μεσα σε εγκαρδιο κλιμα, η απονομη του κυπέλλου και των αναμνηστικών-μεταλλίων στους παίκτες του ΟΦΙ με την παρουσία του Προέδρου του ΔΟΠΑΡ κου. Κολιάδη καθώς και του Προέδρου της Επιτροπης Πρωταθλήματος και Κυπελλου κου.Ψελλα.

Μεταξυ άλλων ο πρόεδρος της ομαδας Καγιάς Αλεξανδρος στην ομιλια του ανέφερε:

“Με τα κόπων και βασάνων φτάσαμε επιτέλους στο τέρμα αυτής της ιδιόμορφης ποδοσφαιρικής σεζόν, όπου για όλους εμάς, της οικογενείας του Ο.Φ.Ιστρίου, μας βρήκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ένας στόχος ο οποίος δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά στην πορεία φάνηκε εφικτός. Ένας στόχος ο οποίος ήρθε, πρωταρχικά από το καλό οικογενειακό – φιλικό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα μας.
Μια διοίκηση – παρέα καθημερινά δίπλα στους παίκτες μας, προσπαθώντας από την πρώτη ημέρα να τους προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούσε.
Παίκτες και προπονητικό Team, φίλοι, οικογένεια όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και εκτός αυτού, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και να αποδεικνύουν ότι ακόμα υπάρχουν αθλητές με ιδανικά που αγωνίζονται μόνο για την φανέλα, και θα ήθελα να τονίσω το ΜΟΝΟ για την φανέλα, γιατί από όλα αυτά τα παιδιά που βλέπετε εδώ κανένας δεν πληρώθηκε.
Ναι είναι εφικτό, και το αποδείξαμε πρωταθλητισμός χωρίς χρήματα, το καταφέραμε και δεν ξέρω εάν υπάρχει καμία άλλη ομάδα που να το έχει κάνει αυτό…….

Για αυτά εδώ τα παιδιά αξίζει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ πρωταρχικά από εμένα, την διοίκηση και κατά δεύτερον από το ίδιο το χωριό μας.
Η Ιστριος σας ευγνωμονεί και σας ευχαριστεί γιατί την ανεβάσατε στην κορυφή.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον πρωτεργάτη αυτής της ομάδας τον προπονητή μας, τον ΓΙΑΝΝΗ τον ΜΑΛΤΑ αδιάκοπος εργάτης, που αν και Καρπάθιος έγινε πιο Ιστριενός από τους Ιστριενούς, τον αγαπάμε και μας αγαπάει για αυτό και συνεχίζουμε μαζί και την νέα χρονιά.
Ευχαριστούμε την ΕΠΣΔ και ιδιαίτερα τον κ.Διακοφώτη και τον κ. Ψελλά οι οποίοι ότι και εάν χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας, τόσο στο αθλητικό κομμάτι, όπου χρειαζόμασταν τα φώτα τους ως νέοι διοικητικοί παράγοντες αλλά και εξωαγωνιστικά στην στήριξη των δράσεων μας.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ρόδου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ .Κολιάδη και τον πρόεδρο των Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αθηνοδώρο Κωνσταντινου , την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον κ.Νικολή και τον αντιπεριφερειαρχη κ. Ευστρατιου καθώς και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ιστριου κ. Βουκκη για το ενδιαφέρον που έδειξαν, δείχνουν και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί, για τον μεγάλο στόχο της ομάδας μας που δεν είναι άλλος από την ολοκλήρωση του γηπέδου στο χωριό μας.
Θα ήταν παράληψη να μην ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς μας, των οποίων η βοήθεια ήταν πολύτιμη και χωρίς αυτούς πολλά πράγματα δεν θα είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε, καθώς επίσης και όλα τα μέσα ενημέρωσης της Δωδεκανήσου για το βήμα που μας δώσανε.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον ιατρό ορθοπεδικό κ. Τηλιακό Μιχάλη τον οποίο όποτε τον χρειαστήκαμε πρόσφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στους παίκτες μας, για αυτό θα θέλαμε να τον τιμήσουμε για την προσφορά του στον σύλλογο μας, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.
Να ευχηθούμε σε όλους να έχουμε υγεία πάνω από όλα και του χρόνου το ΤΑΞΙΔΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ, μπορεί σε δυσκολότερες θάλασσες, αλλά με σωστό πλήρωμα, ωραίο κλίμα και καλή ομάδα η επιτυχία είναι δεδομένη. Όποια και να είναι αυτή.
FORZA OFI!!!”