Europa League: Τέταρτος στον τελικό ο Σιδηρόπουλος

Σημαντική επιτυχία για την ελληνική διαιτησία αλλά και προσωπικά για τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος ορίστηκε τέταρτος διαιτητής στον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ιντερ, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην Κολωνία.
Το ματς ανάμεσα σε Σεβίλλη και Ίντερ θα διευθύνει ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι.

Υπάρχει ελληνική παρουσία στη διαιτητική ομάδα καθώς τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Το ματς θα διευθύνει ο Ολλανδός, Ντάνι Μάκελι, ενώ βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του, Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέεχστρα.

VAR ο επίσης Ολλανδός Γιόχεμ Κάμπουις, βοηθοί VAR ο Ολλανδός Κέβιν Μπλομ και ο Πολωνός Πάβελ Γκιλ. Offside VAR ο Πολωνός,

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Βοηθοί: Μάριο Ντικς, Χέσελ Στέεχστρα (Ολλανδία)

Τέταρτος: Τάσος Σιδηρόπουλος (Ελλάδα)

VAR: Γιόχεμ Κάμπουις (Ολλανδία)

Βοηθοί VAR: Kέβιν Μπλομ (Ολλανδία), Πάβελ Γκιλ (Πολωνία)

Offside VAR: Τόμας Σοκολνίτσκι (Πολωνία)

Σε ό,τι αφορά στον Σιδηρόπουλο, ο ρέφερι από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου ήταν ξανά τέταρτος στο πλευρό του Ολλανδού στο Λυών – Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στο Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε οριστεί ως τέταρτος και στο Λειψία – Ατλέτικο, στο πλευρό του Πολωνού Ζίμον Μάρτσινιακ.

Ως πρώτος διαιτητής φέτος, ο Σιδηρόπουλος έχει οριστεί από την UEFA σε τρία ματς ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Αγιαξ – Χετάφε για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίντσερ για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ.