Το ευχαριστώ του Αστέρα Μασάρων στην Ταβέρνα “Μιμάκος”


Σύσσωμος ο Αστέρας Μασάρων, θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του, προς την Ταβέρνα “Μιμάκος” και τον ιδιοκτήτη, κύριο Δημήτρη Παπαγεωργίου για το γεύμα που παρέθεσε στην ομάδα μας. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο κύριος Δημήτρης τίμησε την φανέλα με το αστέρι στο στήθος, για μια χρονιά και δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για το σωματείο μας.

Ο ίδιος μάλιστα, θέλησε να απευθυνθεί προς τους ποδοσφαιριστές μας, αναφέροντάς τους πως είναι ιδιαίτερα συγκινημένος που αντικρίζει τόσους νεαρούς. Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο ίδιος θα παραμείνει δίπλα στην ομάδα όντας αρωγός της προσπάθειάς τους, ενώ τέλος επαίνεσε την διοίκηση της ομάδας για την προσπάθειά της.

Το συγκεκριμένο δείπνο, ήταν μια ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές μας, να αποφορτιστούν και να περάσουν χρόνο με τον προπονητή τους και την διοίκηση εκτός των τεσσάρων γραμμών. Άλλωστε, ο Άρης Μιχαηλίδης, ανεβάζει καθημερινά ολοένα και περισσότερο τον δείκτη της πίεσης, με σκοπό η ομάδα να είναι έτοιμη για την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Εμείς από την πλευρά μας, του παραδώσαμε στον Δημήτρη, ένα αναμνηστικό της ομάδας μας και μια εικόνα. Τον ευχαριστούμε εκ νέου που βρίσκεται δίπλα μας και δεν μπορούμε να κρύψουμε την ικανοποίηση που νιώθουμε γι’ αυτό.

Ο Αστέρας προχωρά με βήματα προς τα εμπρός, έχοντας  ως στόχο την δημιουργία ενός υγιούς συνόλου, το οποίο θα αποπνέει υγεία τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Συνεχίζουμε, για να λάμπει καθημερινά περισσότερο το δικό μας Αστέρι!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων