Νίκη με 2-0 μέσα στη Δράμα πέτυχε ο Διαγόρας


Μεγάλη νίκη με 2-0 μέσα στη Δράμα, επί της τοπικής Δόξας, πέτυχε ο Διαγόρας, διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα της Super League 2 κι έμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Με μια τέτοια εμφάνιση δεν μπορούσε να έχει καμία τύχη η Δόξα στην πρώτη της εντός έδρας παρουσία στο φετινό πρωτάθλημα. Δίκαιη η επικράτηση των Ροδιτών, για την 5η αγωνιστική της SL2,  που είχαν τον έλεγχο και πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι σε μια ομάδα, που στο δεύτερο ημίχρονο είχε λίγο βελτιωμένη εικόνα, αλλά τίποτε περισσότερο.

Στο 14ο λεπτό, από επιθετική δημιουργία των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή του Στεφανάκου, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα της δραμινής ομάδας και τελικός αποδέκτης ήταν ο Μπαστακός, που απέναντι στον τερματοφύλακα της Δόξας κάνει ένα πολύ καλό κοντινό τελείωμα και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 68ο λεπτό, από υποδειγματική εκτέλεση φάουλ με το αριστερό του Κοντοχρήστου από δεξιά, λίγα μέτρα έξω απο την μεγάλη περιοχή της Δόξας, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Στεφανάκου για το 0-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ (Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος (81′ Βουγιακλίγια), Παπαργυρίου, Μπολάκης, Κουκόλης, Χάμοντ (81′ Μαρινάκης), Μενσά (85′ Παρασκευάς), Φυτόπουλος (57′ Αγγελόπουλος), Κόντος (57′ Μπελεβώνης), Μαυρία,ς Σαμπανίδης

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (85′ Τσιαντούλας), Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Ντοριβάλ, Μασούρας, Αλάεθ (81′ Δημητρουλας), Μπαστακός (73′ Σμυρλής), Λινάρδος (73′ Αυγενικού), Γεωργίου (81′ Μανωλάκης).

Πηγή SportDrama