Διεθνείς ορισμός για τον Τάσο Σιδηρόπουλο στα προκριματικά του ΠΚ

Διεθνείς ορισμούς από την UEFA πήραν ο Τάσος Σιδηρόπουλος απο την ΕΠΣ Δωδεκάνησου και ο Τάσος Παπαπέτρου, που θα διευθύνουν αναμετρήσεις για την πρώτη αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Ο Σιδηρόπουλος την Τετάρτη θα βρεθεί στο Ελσίνκι μαζί με τους Κωσταρά, Δημητριάδη (βοηθοί) και τον Φωτιά (4ος) για να διευθύνει το σημαντικό ματς της Φινλανδίας με τη Βοσνία, στο πλαίσιο του τέταρτου προκριματικού ομίλου, της ευρωπαϊκής ζώνης, για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ.

Σημαντικό ορισμό πήρε και ο Παπαπέτρου, ο οποίος μαζί με τους Πετρόπουλο, Απτόσογλου (βοηθοί) και Τζήλο (4ος) θα διευθύνουν τον αγώνα Εσθονία – Τσεχία, στο πλαίσιο του πέμπτου προκριματικού ομίλου.

Το συγκεκριμένο ματς δεν θα γίνει στο Ταλίν της Εσθονίας, όπως αρχικά είχε οριστεί, αλλά στο Λούμπλιν της Πολωνίας λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών από τον Covid.

Ανακοίνωση απο ΚΕΔ/ΕΠΟ

Η ΚΕΔ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δύο ομάδες Ελλήνων αξιωματούχων διαιτησίας θα διευθύνουν αγώνες των επερχόμενων Ευρωπαϊκών Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA, ως ακολούθως.

24 Μαρτίου 2021

Εσθονία – Τσεχία

Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου

Βοηθός Διαιτητής: Τρύφων Πετρόπουλος

Βοηθός Διαιτητής: Ιορδάνης Απτόσογλου

4ος Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος


24 Μαρτίου 2021

Φινλανδία – Βοσνία Ερζεγοβίνη

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Βοηθός Διαιτητής: Πολυχρόνης Κωσταράς

Βοηθός Διαιτητής: Λάζαρος Δημητριάδης

4ος Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος