Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη 2-1 (Ζωντανά)- Τελικό


Μετά το σπουδαίο «διπλό» στον Βόλο, η Ρόδος υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη για την 12η αγωνιστική της Football League και θέλει τη νίκη με σκοπό να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Δημ. Στάδιο (17:00) Ρόδος – Αστέρας Βλαχιώτη 2-1 Τελικό

93’ Πέντε λεπτά είναι ο επιπλέον χρόνος, μένουν ακόμα 2’

89’ Δυνατό άλλα άστοχο φάουλ του Μάρτσεφ.

80’ Κλείνει τις αλλαγές η Ρόδος. Μακρυδημήτρης και Λίχτι στον αγωνιστικό χώρο αντί των Τσίπρα και Αρναρέλλη

65’ Ο Μπαξεβάνος με ωραίο συρτό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στην γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Παϊτέρη 2-1

59’ Διπλή αλλαγή για την Ρόδο. Βουργουτζής και Ριτάκο περνούν στις θέσεις των Σουλάϊ και Μαρτσάκη.

48’ Εκτέλεση φάουλ του Καλλέργη στο δεύτερο δοκάρι, απομάκρυνε ο Σουλάϊ

Δεύτερο ημίχρονο

ημίχρονο

45’ Η Ρόδος είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως με εξαίρεση την μεγάλη φάση του Αρναρέλλη δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα «καρέ» του Παϊτέρη.

5’ Ο Αρναρέλλης βρέθηκε απέναντι από τον Παϊτέρη, με τον τερματοφύλακα του Αστέρα να τον σταματάει και στην επαναφορά ο Τσίπρας σε κενό τέρμα δεν είχε πρόβλημα να κάνει το 1-1.

3’ Ο Παλιάτσος με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα συστημένη στην γωνία του Πίτκα, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Εκπληκτικό τέρμα από τον επιθετικό του Αστέρα.

Έναρξη αγώνα

Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Αραβίδης (Αθηνών), Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

Τέταρτος: Κακουλίδης (Θράκης)

Οι συνθέσεις:

Ρόδος(Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Καψάλης, Σουλάϊ, Μπαξεβάνος, Καραγεώργης, Τσίπρας, Αρναρέλλης, Σερέντιουκ, Μαρτσάκης

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Μακρής, Βουργουτζής, Ριτάκο, Αθανασόπουλος(Τ), Νικολόπουλος, Λίχτι, Μακρυδημήτρης, Παγώνης, Δελαπόρτας.

Αστέρας Βλαχιώτης(Παναγιώτης Γκουτσίδης): Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μαγκάς, Νικολάου, Μάρτσεφ, Παπουτζίδης, Παλιάτσος, Βερνά

Στο πάγκο: Φαρμάκης, Καρβούνης, Παπουλής, Τουλίκας, Ασημάκης, Βραχαμούντε, Σκεντεράϊ, Αμαραντίδης.