Τα ποδοσφαιρικά Δωδεκάνησα στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα συμπαράστασης

Ο.Φ. Ιστριου

 Ο Ο.Φ. Ιστριου δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

ΓΦΣ Άρης Αρχαγγέλου 1947
Ο Άρης Αρχαγγέλου στέκεται στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. για τη μη συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε και στηρίζουμε την άμεση αποκατάστασης της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιού μας, Δηλώνουμε παρόν όπου χρειαστεί.

Δόξας Καρδάμαινας

Με ανακοίνωση της η ομάδα της Δόξας Καρδάμαινας στέκεται στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδος που δεν πήρε την άδεια συμμετοχής στην SL2 απ’ την Ε.Ε.Α.

Αναλυτικά:

Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Νόμου μας με την απόφαση της Ε.Ε.Α μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής ομάδας της Ένωσης μας στην SL2 για ανούσιο λόγο έχοντας όλα τα οικονομικά κριτήρια.

Δηλώνουμε συμπαραστάτες στην ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και περιμένουμε εναγωνίως την άμεση αποκατάσταση της αδικίας.

ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

Ο ΑΟ ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ τάσσεται στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. για τη μη συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Στηρίζουμε και αναμένουμε την άμεση αποκατάστασης της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιού μας.

Α.Ο.Σύμης

 Ο Ά.Ο.ΣΥΜΗΣ δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Αναγέννησης Ασφενδιού

Αναγέννησης Ασφενδιού με ανακοίνωση της συμπαραστέκεται στο πλευρό της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ.

Αναλυτικά:

H διοίκηση του Α.Ο Αναγέννηση Ασφενδιού δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για την απόφαση της Ε.Ε.Α με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή της μιας απ’ τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρης της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Α.Π.Σ Απόλλων Απολλώνων

 Στηρίζουμε την ΠΑΕ ΡΟΔΟ …..

ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ

Σύσσωμη η ομάδα της ΔΟΞΑΣ ΨΙΝΘΟΥ δηλώνει την συμπαράσταση της στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.Δηλώνουμε παρόν όπου χρειαστεί!!!


Ορφέας

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφεας δηλώνει την συμπαράσταση του στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, μιας από τις ιστορικοτερες επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Ελπίζουμε στην άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιου μας, η οποία πλήττει βάναυσα το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.


ΑΣΚ Ποσειδών Καρπάθου

Ο ΑΣΚ Ποσειδών είναι δίπλα στην ομάδα της Ρόδου και στον άδικο αποκλεισμό της από την SL2. Αναμένουμε την επανεξέταση του φακέλου συμμετοχής από την ΕΕΑ, διότι μια τέτοια απόφαση πλήττει το επαρχιακό ποδόσφαιρο που τόσο υποφέρει και ιδιαίτερα το δωδεκανησιακό.


ΔΙΓΕΝΗΣ

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ Ο ΔΙΓΕΝΗΣ

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Σ ΔΙΓΕΝΗΣ, συμπαραστέκεται στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος για την απόφαση της Ε.Ε.Α.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να επανεξεταστεί ο φάκελος και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.


ΑΕΡΑ

Ο Α.Ε.Ρ.Α. δηλώνει με την σειρά του την συμπαράσταση στην ομάδα της Π.Α.Ε. Ρόδος, για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Οι άνθρωποι της ομάδας μας περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του τόπου μας και ζητάμε την ισονομία σε έναν χώρο όπως αυτός του ποδοσφαίρου.

Απαιτούμε την άμεση αποκατάστασης της αδικίας!


Απόλλωνα Καλυθιών


Σύσσωμη η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών δηλώνει την συμπαράσταση της στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.


Α Ε Λέρος

H Α.Ε Λέρου δηλώνει με την σειρά του την συμπαράσταση στην ομάδα της Π.Α.Ε. Ρόδος, για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της Super League 2.
Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας της Ρόδου και ζητάμε την ισονομία στον χώρο του ποδοσφαίρου.


Α.Σ.Πολυβώτης Νισύρου

Ο Α.Σ.Πολυβώτης Νισύρου δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.