Συνάντηση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Χατζημάρκου με διατελέσαντες παράγοντες του ΑΣ ΡΟΔΟΣ και ΠΑΕ ΑΣ ΡΟΔΟΣ

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Χατζημάρκο Γεώργιο πραγματοποίησε εχθές αντιπροσωπία από διατελέσαντες παράγοντες της ομάδος ΑΣ ΡΟΔΟΣ και ΠΑΕ ΑΣ ΡΟΔΟΣ και εκλεγμένα μέλη της ΕΠΣΔ, αποτελούμενη από τους κ.κ. Ψέλλα Χρυσόστομο, Παυλίδη Γεώργιο και Λουϊζίδη Δημοσθένη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν και ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Νικολής Νικόλαος καθώς και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Κολιάδης Αλέξανδρος καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Έγινε μια συζήτηση διεξοδική με αφορμή την τουλάχιστον άδικη και περίεργη απόφαση της επιτροπής (τυπικά μεν ορθής, ουσιαστικά όμως μιας και μιλάμε για τον χώρο του ποδοσφαίρου, παράλογης ).

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβανομένων υπόψιν των ιδιαιτεροτήτων που υπάρχουν σε τοπικό επίπεδο προτάθηκαν απόψεις για την θεραπεία του προβλήματος. Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε προς κάθε κατεύθυνση οτι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μοναδικό γνώμονα την ανιδιοτελή αγάπη μας για την ομάδα της Ρόδου και δεν αναλήφθηκαν δεσμεύσεις ούτε βέβαια ζητήθηκαν και ανταλλάγματα από κανένα παριστάμενο.

Για διευκρινήσεις στην συζήτηση παρενέβη και ο νομικός κύριος Χάρης Γρηγορίου ο οποίος και επιβεβαίωσε τα αυτονόητα.

Ελπίζουμε χωρίς να παραγνωρίζουμε το αρνητικό περιβάλλον που υπάρχει ότι το ειλικρινές ενδιαφέρον του περιφερειάρχη θα τύχει σε ευήκοα ώτα, τον οποίο ευχαριστούμε που έγινε κοινωνός των απόψεων μας.

Προτρέπουμε όλους σε αυτοκριτική αλλά τώρα είναι η ώρα της μάχης, μην ψάχνετε για εφιάλτες αν και τα κάστρα πέφτουν από μέσα συνήθως.

Ψέλλας Χρυσόστομος

Παυλίδης Γεώργιος

Λουϊζίδης  Δημοσθένης