Παρέμεινε στην προεδρία ο Πέτρος Κεφαλιανός

Ο Πέτρος Κεφαλιανός παραμένει στον προεδρικό θώκο του Α.Ο. Πυλίου, μετά τη συγκρότηση που έγινε σε σώμα του νέου Δ.Σ.!

Η ανακοίνωση του συλλόγου: 

Συγκροτήθηκε σήμερα Τετάρτη 15.06.2022 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του αθλητικού μας σωματείου με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Πυλίου Κω».

Τα εκλεγμένα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Συμβουλίου, εξέθεσαν τις σκέψεις τους για το μέλλον και την πορεία της ομάδας μας, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία τους σε ότι αφορά τον τομέα αρμοδιοτήτων, που θα ήθελε ο καθένας να δραστηριοποιηθεί και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σωματείο.

Παμψηφεί υπερψηφίστηκε ο κ. Πέτρος Κεφαλιανός του Αναστασίου, ανανεώνοντας τη θητεία του ως Πρόεδρος του Διοικητικού μας Συμβουλίου. Ενώ στην πορεία της συνεδρίασης και μετά τη συγκρότηση του Συμβουλίου σε σώμα, ακολούθησε εκ μέρους του Προέδρου του ΑΟ Πυλίου Κω, μια σύντομη, αλλά περιεκτική αναφορά, στους πυλώνες που θα στηριχθούν οι προσπάθειες της νέας αυτής θητείας, στις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν και, στους τομείς αρμοδιοτήτων που θα αναληφθούν από όλους τους τακτικούς και αναπληρωματικούς συμβούλους της ομάδας μας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαστε όλοι παρόντες και επίκειται νέα ανακοίνωση με τους τομείς και την επάνδρωση τους από τα στελέχη μας.

Περισσότερα λόγια δεν χωρούν, άλλωστε στόχος όλων μας, είναι να μιλούμε κυρίως μέσω των έργων και της σκληρής δουλειάς υπέρ του ΑΟ Πυλίου Κω.

Μετά από αυτές τις αναφορές, ευχαριστώντας τους φιλάθλους και τα μέλη μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της πραγματοποίησης γενικής συνέλευσης και διενέργειας αρχαιρεσιών, για την ανάδειξη των μελών της Διοίκησής μας, ανακοινώνουμε τη σύνθεση διετούς διάρκειας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου Κω:

1. Πέτρος Κεφαλιανός του Αναστασίου, Πρόεδρος.
2. Δρόσος Στυλιανός του Μιχαήλ, Αντιπρόεδρος – Έχων την εποπτεία των οικονομικών και των χορηγιών.
3. Γαρεφαλάκης Μάνος του Αντωνίου, Αντιπρόεδρος – Έχων την εποπτεία των κτιριακών δομών και των εν γενεί εγκαταστάσεων.
4. Αντώνιος Ζαμάγιας του Αριστείδη, Γενικός Γραμματέας.
5. Χατζηβασίλης Θεοφάνης του Δημητρίου, Ταμίας.
6. Ζαμάγιας Χρήστος του Στέργου, Υπεύθυνος Ακαδημιών Α’.
7. Δρόσος Στυλιανός του Δημοσθένη, Υπεύθυνος Ακαδημιών Β’.
8. Στούππος Σταμάτιος του Σάββα, Υπεύθυνος Εκδηλώσεων.
9. Κυριάκος Γερασίμου του Αναστασίου, Γενικός Αρχηγός.

Το ΔΣ του ΑΟ ΠΥΛΙΟΥ ΚΩ