“Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το τιμ”

Ο προπονητής της Εθνικής Άμμου Στέφανος Σοιλεμές απέδωσε τα εύσημα σε όλα τα μέλη της αποστολής για την προσήλωση στον στόχο της ανόδου που επετεύχθη στους αγώνες της Division B της EBSL, επίσημης διοργάνωσης του ευρωπαϊκού Beach Soccer. Στον ημιτελικό με τη γηπεδούχο Μολδαβία για ακόμη ψηλότερα η Εθνική (18:30).

“Προκριθήκαμε στους ημιτελικούς και συγχρόνως πετύχαμε την άνοδο στην ελίτ ευρωπαϊκή Λίγκα για την επόμενη σεζόν. Η χαρά και η ικανοποίηση είναι μεγάλη. Από την πρώτη στιγμή και με ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας όλο το τιμ ήταν προσηλωμένο στον αρχικό στόχο, την άνοδο στην Α κατηγορία. Αυξάνονται σίγουρα οι απαιτήσεις για την επόμενη χρονιά, όμως τώρα θέλουμε να χαρούμε τη στιγμή.  Άλλωστε ο μαραθώνιος των αγώνων συνεχίζεται, καθώς έχουμε τον ημιτελικό με τη γηπεδούχο Μολδαβία.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία και σίγουρα όλους τους παίκτες μας που συμμετείχαν στην προετοιμασία. Έχουμε ένα κράμα από έμπειρους παίκτες αλλά και νέα παιδιά που έκαναν το ντεμπούτο τους σε αυτό το τουρνουά, όπως ο 18χρονος Σκούρτας. Δίνουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό για να τιμήσουν το εθνόσημο”.

* Η Εθνική Beach Soccer αγωνίζεται σήμερα Σάββατο 30/07 στις 18:30 στον ημιτελικό με τη γηπεδούχο Μολδαβία. Νωρίτερα το Καζακστάν και η Τουρκία θα αγωνιστούν στον άλλο ημιτελικό και οι νικήτριες στον τελικό στις 31/07. Οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών έχουν εξασφαλίσει την άνοδο στη Division A και η νικήτρια του τελικού θα πάρει την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

** Δείτε ΕΔΩ το κεντρικό άρθρο του επίσημου site της διοργάνωσης για την πρόκριση των τεσσάρων ομάδων που αγωνίζονται στους ημιτελικούς και στους τελικούς (μικρό και μεγάλο) στις 30 και 31/08.

*** Οι τρεις αγώνες της Εθνικής στον όμιλο:

Γεωργία-Ελλάδα 2-5

Ελλάδα-Νορβηγία 4-0

Ελλάδα-Καζακστάν 2-2 (3-4 πέναλτι)