Εναρξη εγγραφών για τα τμήματα υποδομής των «ελαφιών»

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΡΟΔΟΣ ετοιμάζεται να υποδεχθεί και πάλι πίσω τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Ο ερχομός του Σεπτέμβρη σηματοδοτεί την έναρξη των εγγραφών, αλλά και των προπονήσεων.

Τα τμήματα υποδομής των «ελαφιών» αριθμούν ένα αρκετά μεγάλο αριθμό παιδιών, που κάθε χρόνο γίνεται και μεγαλύτερος.

Η διοίκηση της Ρόδου έχει καταφέρει να διασφαλίσει για τα παιδιά της ένα πανέμορφο «πολυχώρο» μέσα στο κέντρο της πόλης. Με την δουλειά του υπεύθυνου ακαδημιών κ. Γιάννη Κάππου, η ακαδημία των «πρασίνων» μετράει ένα δικό της γήπεδο 5Χ5, δικά της γραφεία, καθώς και αίθουσα στην οποία οι μικροί αθλητές θα μπορούν να μην χάνουν καμία προπόνηση ακόμα και σε περίπτωση κακοκαιρίας.

Επίσης, ένα από τα μεγάλα όπλα που διαθέτουν αποτελεί το γεγονός πως έχουν στο ενεργητικό τους, έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές στο χώρο.

Υπεύθυνος παραμένει ο Δημήτρης Γκάιδας, με τους Αντώνη Οικονόμου (Κ-6, Κ-8),

Κοσμάς Σταματάκης-Μιχάλης Παπαντωνίου (Κ-10),

Γιώργος Ισκάς (Κ-12),

Σταμάτης Κουρδουνάκης (Κ-14),

Γιώργος Μποσγανάς (Κ-16) και Νίκος Πλάτσης (προπονητής τερματοφυλάκων) να συνθέτουν το υπόλοιπο παζλ.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στα γραφεία του συλλόγου στον Άγιο Δημήτριο κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 17:00 έως και τις 20:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και η ανακοίνωση

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε με πολύ αγάπη ,χαμόγελα, ενέργεια, ανανεωμένοι, στον γνώριμο χώρο μας για άλλη μια χρονιά ..

Οι εγγραφές άρχισαν …⚽️👌🦌

Η Ακαδημία μας άνοιξε τις πύλες της χθες Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή 17:00 – 20:00 στα γραφεία μας στον Άγιο Δημήτριο , μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα και τις εγγραφές των μικρών αθλητών μας!!

⚽️Σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων και τους προπονητές των τμημάτων.

🛑 Μικρή επισήμανση για τα τμήματα Κ12- Κ14 – Κ16 για το μήνα Σεπτέμβριο.

⚽️ Η Κ12 κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή θα κάνει προπόνηση στο γήπεδό μας στις 20:00 – 22:00

⚽️ Η Κ14 κάθε Πέμπτη θα κάνει προπόνηση στο γήπεδό μας στις 20:00 – 21:30 ( από τον Οκτώβριο δεν θα έχει προπόνηση την Πέμπτη)

⚽️ Η Κ16 κάθε Παρασκευή για τον μήνα Σεπτέμβριο, θα κάνει προπόνηση στο Κορακόνερο στις 20:00 – 21:30

🛑Από τον Οκτώβριο η Κ16 θα κάνει προπόνηση κάθε Παρασκευή στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων στις 20:00 – 22:00 και η Κ14 στο γήπεδο του ΕΑΚ στις 20:00 – 21:30

Θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση από τον προπονητή του κάθε τμήματος!

Σας ευχαριστούμε πολύ!! Ευχόμαστε σε μικρούς και μεγάλους.. στα ελάφια μας μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επίτευξη των στόχων μας!! 👌🦌