ΕΠΣΔ: Aποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ

Φ.Α. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΜΠΩΝΑΣ 18/12 (7η ΑΓ)

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο Σωματείο «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ»  την πειθαρχική ποινή της  έγγραφης επίπληξης.

Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ και την Συμπληρωματική Έκθεση του Διαιτητή, Βαλάντη Καζούλη –Μέλος Δ.Σ. την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για τέσσερις (4) αγωνιστικές  και  χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ. (Άρθρο 12 παρ. 1α  και Άρθρο 11’ παρ. 2’ του ΠΚ)

Φ.Α. ΕΥΑΓΟΡΑΣ –ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΑΡΩΝ 18/12 (7η ΑΓ)

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στο Σωματείο «ΕΥΑΓΟΡΑΣ»  την πειθαρχική ποινή της  έγγραφης επίπληξης.

Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ και την Συμπληρωματική Έκθεση του Διαιτητή, Μιχ. Βιτζηλαίο –Προπονητή την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για δύο (2) αγωνιστικές  και  χρηματικό πρόστιμο πενήντα (50) ευρώ. (Άρθρο 11’ παρ. 2’ σε συνδυασμό με το Άρθρο 10’ παρ. 1β  του ΠΚ)

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ – ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝ

(Πειθαρχική Επιτροπή) ΤΗΣ ΕΠΣΔ  

Η Πειθαρχική Επιτροπή κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο το Σωματείο «ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ» για το παράπτωμα των Δημόσιων, δυσμενών, δυσφημιστικών κρίσεων κατά το σκεπτικό της παρούσης και επιβάλλει σε βάρος του εγκαλούμενου Σωματείου «ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ», την χρηματική ποινή των πεντακοσίων (500) ευρώ. (Άρθρο 20Α’ παρ. 1 και 2α του ΠΚ).

Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 30.01.2023 (Άρθρο 24’ παρ. 2’ του ΠΚ)