ΕΠΣΔ: Το Ευχαριστώ για τον φιλανθρωπικό αγώνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία στέφτηκε ο χθεσινός φιλανθρωπικός αγώνας που πραγματοποιήθηκε  στο Ενωσιακό Γήπεδο (Ε.Α.Κ.) στο Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ, με τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνος) και τους συμπαίχτες του από την ΠΑΕ ΑΣ ΡΟΔΟΣ, περιόδου 2005-2006 και 2009-2010, στην οποία και αγωνιζόταν, με αντίπαλη ομάδα επίλεκτους ποδοσφαιριστές από σωματεία της Ρόδου.

Η Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, από την πλευρά της θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο που αποδέχθηκε την πρόσκληση και τίμησε με την παρουσία του τον φιλανθρωπικό αγώνα, αποδεικνύοντας έμπρακτα τους δεσμούς που τον συνδέουν με το νησί της Ρόδου και τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, που στήριξαν την όλη προσπάθεια, αφήνοντας τις επαγγελματικές και αθλητικές τους υποχρεώσεις. Τους Διαιτητές του αγώνα, τον γιατρό κ. Καλαθενό Σάββα που παρείχε τις υπηρεσίες του για την ιατρική κάλυψη του αγώνα. Όλους τους χορηγούς που στήριξαν από την πλευρά  τους την όλη προσπάθεια. Το www.xxsports.org για τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα, τα έσοδα του οποίου διατέθηκαν όλα υπέρ του φιλανθρωπικού σκοπού.

Το Σωματείο «ΑΣ ΡΟΔΟΣ» και τον Πρόεδρο του Αντώνιο Μαρτίνη, για την έμπρακτη συμπαράσταση του στην όλη διοργάνωση καθώς και για την παρουσία του στον αγώνα.  Τους ποδοσφαιριστές και τις ακαδημίες όλων των τμημάτων του «ΑΣ ΡΟΔΟΣ», για τη φυσική τους παρουσία και τη στήριξη της προσπάθειας.

Το προεδρείο του συνδέσμου «Κακιά Σκάλα», που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης καθώς και για την παρουσία στις κερκίδες και την εμψύχωση των παιχτών.

Τον Πρόεδρο του Σωματείου «ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ», Μιχάλη Χατζηνικήτα, τόσο για την παρουσία του, όσο και για την στήριξη του φιλανθρωπικού σκοπού του αγώνα.

Τέλος, όλους τους φιλάθλους και τον αθλητικό κόσμο που έδωσε το παρόν σε αυτή την αναμέτρηση-γιορτή του αθλητισμού, παρά το τσουχτερό κρύο και στήριξε εμπράκτως την όλη προσπάθεια και απόλαυσε το θέαμα από τις κερκίδες.