Η ΒΑΠ επέστρεψε δυναμικά στην Horeca μετά από δυο χρόνια



Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού η εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός Α.Β.Ε.Ε. επέστρεψε δυναμικά στην έκθεση της Horeca που διοργανώθηκε στο Metropolitan Expo από τις 10 έως τις 13 Φεβρουαρίου.
Συνολικά 60.735 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, επισκέφτηκαν την έκθεση της Horeca, όπου μεταξύ άλλων πέρασαν και από το περίπτερο της ΒΑΠ, προκειμένου να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα της εταιρείας. Άλλωστε, τα αναψυκτικά, οι χυμοί της ΒΑΠ και η μπύρα Ζύθος βρίσκονται πλέον στα ράφια των μεγαλύτερων καταστημάτων Super Market ανά την Ελλάδα, όντας από τα πλέον αναγνωρίσιμα και με μεγάλο μερίδιο στην αγορά.


Η αναγνωρισιμότητα αυτή, έγκειται στο γεγονός πως άτομα της πολιτικής και αθλητικής σκηνής της χώρας μας βρέθηκαν στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν τόσο με τους ιδιοκτήτες (κ. Παντελής Κουγιός, κα. Μαίρη Κουγιού, κ. Στέργος Τσίγκος) όσο και με το προσωπικό, εκφράζοντας τις εξαιρετικές κριτικές τους για τα προϊόντα τους. Μεταξύ των προσώπων που ξεχώρισαν με την παρουσία τους ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παππάς και ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Βαγγέλης Λιόλιος.
Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη νέα χρονιά.