ΕΠΣΔ: Η μικτή ομάδα, U16 , ταξίδεψε Τήλο στις 07 Μαρτίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, U16 , ταξίδεψε στο νησί της Τήλου στις 07 Μαρτίου 2023, με σκοπό να συμμετέχει στη μαθητική παρέλαση για την ημέρα του εορτασμού της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου καθώς και για να δώσει ένα φιλικό αγώνα με την ομάδα του νησιού «ΑΣ ΤΗΛΟΣ». Λόγω του τραγικού συμβάντος στα Τέμπη η παρέλαση ματαιώθηκε, αλλά ο φιλικός αγώνας διεξήχθη κανονικά δείχνοντας μεταξύ άλλων την πρόθεση της Ένωσης να βρίσκεται δίπλα στα νησιά μας και ιδιαίτερα στα πιο μικρά κατά τη χειμερινή περίοδο, στηρίζοντας τη νεολαία του τόπου μας, ωθώντας τους στην ενεργό δράση μέσω του αθλητισμού.

Η αποστολή συνοδευόταν, από τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπή της ΕΠΣΔ, κ. Λουϊζίδη Δημοσθένη και το μέλος της κ. Καστρενό Φώτη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος & Κυπέλλου της ΕΠΣΔ, κ. Ψέλλα Χρυσόστομο, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ενωσιακών Γηπέδων κ. Αδαμάκη Μιχαήλ καθώς και από τον Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και Πρόεδρο της Επιτροπής για θέματα Ασφάλειας και Πρόληψης της Βίας της ΕΠΣΔ, κ. Διακογεωργίου Κάλλιστο και τον προπονητή των μικτών ομάδων κ. Τριχιά Γεώργιο.

Ο Πρόεδρος, Διακοφώτης Παναγιώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, ευχαριστούν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Εμπορίου και μέλος της ΕΠΣΔ κ. Διακογεωργίου Κάλλιστο που είχε την ιδέα για τον αγώνα αλλά ανέλαβε και όλα τα έξοδα μετακίνησης της αποστολής, χωρίς να επιβαρυνθεί το ταμείο της Ένωσης. Τον Τσαμπίκο Ζαχαριά (Tsampis & family-Bakery Café) για το πρωινό που προσέφερε σε όλα τα μέλη της αποστολής. Τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου και το μέλος του κ. Ορφανό Αντώνιο, που ανέλαβε να διαιτητεύσει τον αγώνα.

Ευχαριστούν την ομάδα «ΑΣ ΤΗΛΟΣ», για την εξαιρετική τους φιλοξενία στο νησί, καθώς  τους ανθρώπους του Δήμου Τήλου που στήριξαν και αγκάλιασαν  την όλη προσπάθεια και πρωτοβουλία και τις κυρίες που προσέφεραν έναν εκπληκτικό μπουφέ μετά το τέλος του αγώνα.

Τέλος, ευχαριστούν όλους τους φιλάθλους του νησιού της Τήλου που παρευρέθηκαν στον φιλικό αγώνα και αγκάλιασαν με την παρουσία τους την πρωτοβουλία της Ένωσης και τα νέα παιδιά, τους αθλητές των μικτών μας ομάδων.

Ο αγώνας αφιερώθηκε  στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης τραγωδίας των Τεμπών, στέλνοντας ένα «ηχηρό» μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες όσων έχασαν άδικα τη ζωή τους, υψώνοντας πανό με το σύνθημα «ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ» και την ευχή όλων να μην ξαναζήσει η χώρα μας τέτοια τραγωδία.