Πρόκριση για την μικτή Δωδεκανήσου Κ-14 στα ημιτελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος


Τεράστια νίκη και πρόκριση για τη μικτή μας ομάδα U14 στους ημιτελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών μας ομάδων. Η μικτή μας ομάδα κέρδισε εύκολα και με σκορ 5-1 την Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «4» του θεσμού, όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη μικτή Αθηνών σε ουδέτερο γήπεδο. Η μικτή μας ήταν εξαιρετική και κατάφερε να προηγηθεί 2-0 στο α’ ημίχρονο με γκολ των Νικολάου στο 18’ και στο 27’. Η Χαλκιδική στη μοναδική της φάση, μείωσε στο 42’ με τον Τσιαλή, ενώ η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη για την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου. Ο Σώνο, που πέρασε στο ματς στο 51’ έκανε το 3-1 στο 57’ και ο Κρητικός το 4-1 στο 62’. Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Σώνο στο 74ο λεπτό, με τη μικτή μας να παίρνει την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Ε.Π.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ (Γιώργος Τριχιάς): Πλάτσης (77’ Ζήκας), Μάκρας, Σαρηγιάννης, Κωστομοίρης, Χόνδρος (16’ λ.τ. Μανωλάκης), Αμπελάς, Χιώτης, Νικολάου, Κρητικός (77’ Τρέπας), Ισκάς (77’ Δημητριάδης), Κυριόπουλος (51’ λ.τ. Σώνο).

Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Βαγγέλης Κουτσουρές): Κιοπελεκόπουλος, Νεοφώτιστος (70’ Καρατζιοβαλής), Μακρής (70’ Τάπαλης), Τερτίρογλου, Ψευτογιώργος, Μπαλτζής (70’ Γαβρικούδης), Παπασαραφιανός, Τσαλκιτζής, Μανώλης (77’ Μπούλης), Τσιαλής, Κεφαλάς (77’ Ταραζάς).