Η φιέστα των Αργοναυτών Καλύμνου για τον τίτλο στην Κ-16

Σε μια όμορφη βραδιά στο Καστέλλι στην Κάλυμνο πραγματοποιήθηκε η φιέστα και παράλληλα η τελετή λήξης της φετινής χρονιάς της ομάδας των Αργοναυτών Καλύμνου που κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα στην Κ-16 του Ομίλου νήσων με 18/18 νίκες.

Οι φίλοι, οι γονείς και και οι συγγενείς των παιδιών έδωσαν δυναμικό παρών και παράλληλα τιμήθηκαν οι πρώτοι σκόρερ σε όλες τις κατηγορίες, και ο καλύτερος αμυντικός όπως και ξεχωριστά όλα τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Η ομάδα των Αργοναυτών μάλιστα τίμησε κάποιους αθλητές που φεύγουν απ’ την Κάλυμνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων όπως είναι τα αδέρφια Λυμπερέα, τους αθλητές που διέπρεψαν με τις μαθητικές τους επιδόσεις αλλά και αυτούς που ήταν συνεπείς στις προπονήσεις ενώ τίμησαν και την μνήμη του Σουσαφίρη που έφυγε τόσο άδικα απ’ την ζωή. MVP της χρονιάς αναδείχθηκε ο Μανώλης Σισώης και καλύτερος τερματοφύλακας ο Νικολάκης.

Το παρών έδωσε ο Έπαρχος Καλύμνου , Μανώλης Μουσελλής που έκανε και κάποιες βραβεύσεις και συνεχάρη και την ομάδα των Αργοναυτών για την μεγάλη επιτυχία τους. Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλητής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου , Χρήστος Ψελλας έκανε την απονομή του πρωταθλήματος που παράλληλα τίμησε τα παιδιά της ομάδας της Καλύμνου για την παρουσία τους στις μικτές Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα τους Σισώη, Πιζάνια Μιχάλη, Πιζάνια Πανορμίτη και Φραγκονικόλα.

Στην συνέχεια έγινε και επίσημα η απονομή μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ενώ παράλληλα οι Αργοναύτες πήραν και το κύπελλο ήθους. Το γλέντι συνεχίστηκε με την ορχήστρα να δινει τον παλμό και τον κόσμο να το απολαμβάνει.

giafkasports.gr