Συλληπητήριες ανακοινώσεις από ΕΠΣΔ, ΑΣ Ροδος και ομάδων για τον Κώστα Ανδρουλή


Ένας «θρύλος» του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου δεν είναι πια κοντά μας αφού ο Κώστας Ανδρουλής εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία πνοή το απόγευμα του Σαββάτου σκορπίζοντας θλίψη σε όλο τον αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο.

ΕΠΣΔ

Ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Ανδρουλή σπουδαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας ΑΣ Ρόδος ΠΑΕ στην Α ‘ εθνική, της Α.Ε Κω και του Ανταγόρα. Υπήρξε προπονητής σε ομάδες της Κω και τα τελευταία χρόνια στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του εκλιπόντος και να δώσει δύναμη στους οικείους του.

ΑΣ ΡΟΔΟΣ

Η Ρόδος αποχαιρετά τον Κώστα Ανδρουλλή.
Ενας σπάνιος παίκτης, σπάνιος και Ρόδος ως το τέλος της ζωής του! Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
Η Ρόδος τον αποχαιρετά και στέλνει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του.

Αρκετές είναι οι συλλυπητήριες ανακοινώσεις των σωματείων

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΙΜΑΙΝΑΣ

Συλλυπητήρια για την απώλεια. Ο ποδοσφαιρικός και ο καλλιτεχνικός κόσμος στο νησί μας γίνεται ακόμα φτωχότερος. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικίους.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ

« Ο Α.Ο. Αναγέννηση Ασφενδιού εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο χαμό του Κώστα Ανδρουλή. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ».

ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ

«Ο Καλυμνιακός εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον χαμό ενός ανθρώπου υπόδειγμα στον χώρο με μεγάλη πορεία και αναγνώριση σε όλα τα Δωδεκάνησα. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ

«Ο Α.Σ Νικαγόρας συλλυπάται την οικογένεια και τους οικείους του αγαπητού Κώστα Ανδρουλή που τόσο άδικα έφυγε απ’ την ζωή. Ένας άνθρωπος με προσφορά στον αθλητισμό, με ανιδιοτέλεια που είχαμε και την χαρά να τον έχουμε στον σύλλογο μας στο παρελθόν δεν είναι πια κοντά μας. Καλό ταξίδι Κώστα Ανδρουλή».