ΕΠΣΔ: Final 4 για το Κ-16&Κ-14

K-16

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Κ-16, όμιλος Ρόδου και Νήσων οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων θα συμμετέχουν σε final 4 για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Κ-16.  Ο 1ος του ομίλου Ρόδου θα αγωνισθεί με τον 2ο του ομίλου Νήσων και ο 1ος του ομίλου Νήσων με τον 2ο του ομίλου Ρόδου. Οι νικητές αγωνίζονται στο μεγάλο τελικό για την 1η και 2η θέση και οι ηττημένοι στον μικρό τελικό για την 3η και 4η θέση. Ο τόπος διεξαγωγής του final 4 θα οριστεί με απόφαση της διοργανώτριας αρχής.

Σε όσα Σωματεία δεν μπορούν να συμπληρώσουν ομάδες με τις πιο πάνω ηλικίες, τους παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούν και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, της Ε.Π.Σ.Δ. και μόνο, οι οποίες δεν συμμετέχουν στο ΕΦΗΒΙΚΟ πρωτάθλημα. Κάθε σωματείο που επιθυμεί να χρησιμοποιεί για το ΕΦΗΒΙΚΟ πρωτάθλημα, ποδοσφαιριστές άλλων σωματείων του Νομού μας, θα πρέπει να προσκομίσει στην Ένωση αντίγραφα των βεβαιώσεων των σωματείων αυτών, ενώ τις πρωτότυπες βεβαιώσεις θα φέρει σε κάθε αγώνα και θα τις επιδεικνύει στους Διαιτητές των αγώνων μαζί με τα Δελτία τους. (Απόφαση της Ε.Ε.Θ. της ΕΠΣΔ 15/22.08.2023)

K-14

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Κ-14, θα διεξαχθεί  όμιλος final 4 για την ανάδειξη του Πρωταθλητή της Κ-14.  Ο τρόπος διεξαγωγής του final 4 θα οριστεί με απόφαση της διοργανώτριας αρχής, μετά το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής στην κατηγορία και τη δημιουργία των ομίλων (Ρόδου και Βορείου Συγκροτήματος)

Σε όσα Σωματεία δεν μπορούν να συμπληρώσουν ομάδες με τις πιο πάνω ηλικίες, τους παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούν και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, της Ε.Π.Σ.Δ. και μόνο, οι οποίες δεν συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα. Κάθε σωματείο που επιθυμεί να χρησιμοποιεί για το παιδικό πρωτάθλημα, ποδοσφαιριστές άλλων σωματείων του Νομού μας, θα πρέπει να προσκομίσει στην Ένωση αντίγραφα των βεβαιώσεων των σωματείων αυτών, ενώ τις πρωτότυπες βεβαιώσεις θα φέρει σε κάθε αγώνα και θα τις επιδεικνύει στους Διαιτητές των αγώνων μαζί με τα Δελτία τους. (Απόφαση της Ε.Ε.Θ. της ΕΠΣΔ 15/22.08.2023)