Ο κ. Κολιάδης υπόσχεται «ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα». Οι Ροδίτες δεν θα ρισκάρουν την πορεία του νησιού μας. 


Στη χθεσινή παρουσίαση του συνδυασμού του,  ο κ. Κολιάδης δεν δίστασε,  για άλλη μια φορά,  να κάνει  τη νύχτα μέρα,  προκειμένου να υφαρπάξει την ψήφο των Ροδιτών υποσχόμενος «ταξίδι στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα». 

Για την απουσία προγράμματος μας είπε ότι «τα προγράμματα δεν έχουν και τόση σημασία» και ότι κάποια στιγμή ΘΑ μάθουμε το πρόγραμμά του από την ιστοσελίδα του!

Όσο για τη «αλλαγή» που υπόσχεται, καταλάβαμε όλοι χθες πως την εννοεί,  καθώς δημόσια υπογράμμισε ότι «αντλεί έμπνευση» από ό,τι πιο παλιό και φθαρμένο από το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή των χειροκροτητών του. 

Ο κ. Κολλιάδης ζητά την ψήφο των Ροδιτών χωρίς πρόγραμμα, χωρίς έμπειρη ομάδα, κοροϊδεύοντας μία τον ένα και μία τον άλλο – όπως έχει συνηθίσει άλλωστε να κάνει – παριστάνοντας τον «νέο και άφθαρτο» την ώρα που έχει συμμαχήσει παρασκηνιακά με δεκανίκια από το καταδικασμένο παρελθόν. 

Οι Ροδίτες δεν θα ρισκάρουν την πορεία του νησιού μας. 

Τώρα που τα πράγματα μπήκαν σε μια σειρά θα συνεχίσουμε μπροστά, καλύτερα. Με Δήμαρχο Καμπουράκη και Δύναμη για τη Ρόδο.