Άμεση κινητοποίηση για την πυρκαγιά στην περιοχή της Κυμισάλας-Στον τόπο του συμβάντος από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης


Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Δημοτικής Αρχής Ρόδου για την επικίνδυνη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Κυμισάλας. Στις 01:50 πμ μετέβη στον τόπο του συμβάντος ο Δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Τηλέμαχο Καμπούρη, ενώ από το πρώτο λεπτό στο σημείο της πυρκαγιάς ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νεκτάριος Φλοσκάκης.

Εξαιτίας της αδυναμίας τηλεφωνικής επικοινωνίας, στην περιοχή της δασικής πυρκαγιάς, ο Δήμαρχος αναχώρησε για το γραφείο του στις 06:40 πμ απ’ όπου συνέχισε την επικοινωνία για το συντονισμό αντιμετώπισης του συμβάντος.

Ο κ. Καμπουράκης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Πυροσβεστικό Σώμα, τους χειριστές μηχανημάτων και όλους τους εθελοντές για την έγκαιρη και αποτελεσματική κινητοποίησή τους. Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες και στην ενεργή συμμετοχή όλων, ένα επικίνδυνο συμβάν που θα μπορούσε να πάρει καταστροφικές διαστάσεις λόγω του δύσβατου της περιοχής, αντιμετωπίστηκε με αποτελεσματικό τρόπο.