ΕΠΣΔ: Aποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ

Φ.Α. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ-ΑΟ ΟΡΦΕΑΣ  16/12 (8η ΑΓΩΝ)

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΔΙΜΥΛΙΑΣ» την Πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

(Άρθρο 1,5 επ. 14’ παρ. 1,2,3,4 περ. α’ και Άρθρο 15’ παρ. 4α’ του Π.Κ.)

Φ.Α. ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ-ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ 17/12 (8η ΑΓΩΝ-ΔΙΕΚΟΠΗ)

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σε αυτό Πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΣΠΙΔΑ ΣΑΛΑΚΟΥ» την Πειθαρχική ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της για δύο (2) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα(150) ευρώ. (Άρθρο 15’ παρ. 7’ περ. α΄-β΄ του ΠΚ).

Στον αναγραφόμενο στο ΦΑ Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στον χώρο των αποδυτηρίων για τριάντα (30) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο σαράντα (40) ευρώ. (Άρθρο 11΄παρ.1,2 του ΠΚ).

Σχετικά με την διακοπή του αγώνα η Πειθαρχική Επιτροπή σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. από τον Διαιτητή, δέχεται ότι ορθώς διεκόπη ο ως άνω αγώνας για λόγους ανωτέρας βίας, καθότι η Ιατρός του αγώνα αποχώρησε λόγω κατεπείγουσας περίπτωσης.

Παραπέμπει το Φ.Α. στην Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου για επανορισμό για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα, με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά την διακοπή (αριθμός τερμάτων, αριθμός ποδοσφαιριστών κλπ) (Άρθρο 16’ παρ. 2’ περ. β’ και Άρθρο 21’ περ. β’ του ΚΑΠ).

Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 25.01.2024 (Άρθρο 24’ Παρ. 2’ του ΠΚ)