Π.Π. Γυναικών Κ-15: πρωταθλήτρια η ΕΠΣ Μακεδονίας

H ΕΠΣ Μακεδονίας κατέκτησε τον τίτλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Γυναικών Κ-15 επικρατώντας 1-0 της ΕΠΣ Αθηνών στο αθλητικό Κέντρο του Βόλου «Όλγα Βασδέκη».

Το γκολ που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας σημειώθηκε στο 28ο λεπτό, όταν η Βλαχονικολή με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Λαμπροπούλου. Στο 58ο λεπτό η Λαμπροπούλου μπλόκαρε την εκτέλεση πέναλτι της Κυριαζή.

Διαιτήτευσε ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τον Ορέστη Ευαγγέλου (ΕΠΣ Ηπείρου) και τον Θωμά Γκέλη (ΕΠΣ Ηπείρου). Η Ιωάννα Συναϊτη (ΕΠΣ Θεσσαλίας) ήταν η 4η διαιτητής.

Τις απονομές στις δύο ομάδες και στους διαιτητές της αναμέτρησης έκαναν ο πρόεδρος της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών Κυριάκος Φύτρας και τα μέλη της Επιτροπής  Μίλτος Καλόγηρος και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος.

ΕΠΣ Μακεδονίας (Ελένη Σελματιανού): Τσακίρη, Χατζηφωτίου, Γκιζάρη, Κυριαζή, Αθανασιάδου, Αργυροπούλου, Ασκαρίδου, Κρυστάλλη (55′ Μαλιώκα), Βλαχονικολή, Βελλιάνη, Μπουρονίκου.

ΕΠΣ Αθηνών (Σπύρος Παπακανέλλος): Λαμπροπούλου, Χατζηϊωάννου, Γρηγοροπούλου, Παπαδάκη, Τάτση, Παπουρτζή, Κλαμπάνη, Μαναράκη, Λάμπρου, Κοσμά, Τριανταφυλλοπούλου.