«Κλώτσησε» σωρεία ευκαιριών, όχι όμως και τη νίκη ο Διαγόρας

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι ενάντια στην Ασπίδα Σαλάκου ο Διαγόρας, όπως αναμένονταν άλλωστε, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος), αλλά η νίκη ήρθε… μόνο με σκορ 2-0 για το συγκρότημα του Πέτρου Ρουτζιέρη στο Δημοτικό Στάδιο.

Η μαχητική και πολυπρόσωπη άμυνα της Ασπίδα άντεξε μισή ώρα παιχνιδιού, αλλά γι’ αυτό έβαλαν και το… χεράκι τους οι παίκτες του Διαγόρα που «σπατάλησαν» πολλές ευκαιρίες.

Μόλις στο 5’ ο Αλιμπάς αστόχησε από πλεονεκτική θέση και στο 15’ ο Ανδράλας έστειλε την μπάλα άουτ μέσα από την περιοχή.

Ακολούθησαν οι φάσεις του 35’ και του 40’ όπου στην πρώτη περίπτωση ο Θεοδοσίου είδε τον Γκίκα να αποκρούει την κεφαλιά του και στην δεύτερη ο Ζουρούδης δεν κατάφερε να «νικήσει» με καλό σουτ τον γκολκίπερ της Ασπίδας Σαλάκου.

Οι παραπάνω ήταν και οι καλύτερες από τις ευκαιρίες που έχασε η γηπεδούχος ομάδα, αφού συνεχώς βρίσκονταν στην επίθεση και είχε κι άλλες τελικές προς την εστία.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας ήταν πιο εύστοχος και στο 60’ ο Μπρέσκα με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0, λύνοντας τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα (65’) ο Αλιμπάς αστόχησε από καλή θέση μέσα από την περιοχή και ο Καπουράνης απείλησε χωρίς επιτυχία στο 80ο λεπτό της συνάντησης.

Τελικά το τελικό 2-0 έγινε στο 90’ με σκόρερ τον Πεταυράκη που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Σταυρούλιας, Καραγιάννης
 
Συνθέσεις:

Διαγόρας: Κελαϊδής , Ζουρούδης (84′ Πεταυράκης), Αλιμπάς (74′ Λυμπερόπουλος), Μπρέσκα, Πασκούλεφ (58′ Καπουράνης), Προβατίδης, Μαϊλης, Ανδράλας, Σαλαμαστράκης, Παπαδημητρίου, Θεοδοσίου

Ασπίδα: Γκίκας, Χατζηκυριάκος, Γκιουσεσόϊ, Μάχλης Μ., Καρακώστας, Λαγός, Ιρίμια, Λαθούρης, Μάχλης Ν., Καβουκλής, Βασιλείου (64′ Παπαχριστοδούλου)