Απ’ τους Λειψούς στον Εργοτέλη και τώρα στον Πανιώνιο

Ο ιταλικής καταγωγής, Στέφανος Άντζελι (γενν.2000),μας απασχόλησε το καλοκαίρι του 2014 όταν από τον Α.Ο Λειψών πήρε μεταγραφή για την ομάδα Κ15 των τμημάτων υποδομής του Εργοτέλη.

Στη συγκεκριμένη ομάδα, αγωνίστηκε ως βασικός παίχτης (αμυντικό χαφ) σε όλα τα παιχνίδια της αγωνιστικής της Super league, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες όσο και για το ήθος του, εντός και εκτός γηπέδου.

Μάλιστα συμμετείχε και στα τελευταία παιχνίδια της Κ17 της συγκεκριμένης ομάδας, πράγμα που σήμαινε την άνοδό του στο συγκεκριμένο τμήμα υποδομής για την επόμενη χρονιά, κάτι που δεν συνέβη λόγω του υποβιβασμού της ομάδας του Εργοτέλη στη Β’Εθνική.

Συνεπώς η αλλαγή ομάδας ήταν μονόδρομος για το νεαρό που δείχνει να έχει ανοδική πορεία. Πριν από λίγο καιρό, βρέθηκε να υπογράφει με την ομάδα των «κυανέρυθρων» της Νέας Σμύρνης,στο Κ17 αγωνιστικό τμήμα υποδομής του Πανιωνίου.

Σημειωτέον ότι είναι και άριστος μαθητής, με βαθμό απολυτηρίου Γυμνασίου 19/20 αποδεικνύοντας έτσι όταν έχεις όρεξη και πάθος, μπορείς να συνδυάσεις κάλλιστα τον αθλητισμό με τη γνώση κι ότι το ένα δεν αποκλείει το άλλο.

Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα βήματά του και να κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους Λειψούς αλλά και όλα τα Δωδεκάνησα.

giafkasports.gr